Vanliga frågor

 • Hur bleker man tänderna hemma?

  Alla våra kompletta tandblekningskit innehåller allt du behöver för att bleka tänderna hemma: tandblekningsgel, munskenor, nyansguide och tydliga instruktioner. Du börjar med att forma munskenorna med hjälp av varmt vatten, därefeter appliceras blekgelen i munskenan eller på de tänder du önskar bleka. Låt verka och skölj sedan munnen med vatten. Upprepa till önskat resultat är uppnått.

 • Vad är det i gelen som gör mina tänder vitare?

  Våra tandblekningsprodukter innehåller olika aktiva ingredienser som arbetar tillsammans för att rengöra och bleka dina tänder. För att gelen ska verka effektivt måste den först tränga in i tänderna. Detta är helt avgörande för ett bra resultat och Beconfidents unika gel absorberas snabbt av emalj och dentin. Tandblekningsgelen verkar här med ett enzym som finns naturligt i saliven, då frigörs syre som bleker både emalj och dentin. Processen är alltså precis densamma som produkter som används och säljs av tandläkare. Vad respektive gel innehåller hittar du under ingredienslistan på respektive produkt.

 • Varför ska jag välja Beconfident® tandblekningsprodukter?

  Beconfident® är en seriös leverantör av professionella produkter inom tandblekning, munvård och hudvård. Vi är delaktiga i, och ansvarar för, all produktutveckling och har full kontroll över produktionskedjan. Tillsammans med våra nära samarbetspartner produktutvecklar vi ständigt med att kombinera vi det senaste inom hälsofrämjande ingredienser med resultatinriktad teknologi för att kunna erbjuda de bästa produkterna som finns på marknaden. Våra tandbleknings- och munvårdsprodukter är kliniskt testade och godkända av tandläkare. Flera av våra produkter är prisvinnare, rankas högt i tester och är uppskattade av fler än 500.000 kunder idag. Vi kompromissar varken med kvalitet eller din säkerhet. De leverantörer vi arbetar med är godkända enligt de regler och lagar som är gällande och vi har även krävt att de ska vara godkända av FDA (USAs läkemedelstillsyn) samt att de ska vara ISO certifierade. Vi är dessutom certifierade med Trygg E-handel vilket ger dig som konsument extra trygghet.

 • Är Beconfident® produkter godkända?

  Ja, vi uppfyller och följer EU:s direktiv enligt 2011/84/UE och våra produkter är även produktregistrerade hos Läkemedelsverket. Utöver detta är både vi som företag och våra produkter försäkrade vilket ger dig som konsument en extra trygghet. Utöver egenkontroller så har vi stränga krav på att våra produkter har korrekt dokumentation (MSDS) från tillverkare. Din säkerhet, trygghet och att du blir nöjd är det absolut viktigaste för oss.

 • När ser jag resultat av min tandblekning?

  Vanligtvis kan du se en nyansskillnad efter 3-4 behandlingar. För bästa resultat rekommenderar vi att du genomför hela behandlingen.

 • Är era tandblekningsprodukter testade på djur?

  Nej, vi testar absolut inte våra produkter på djur.

 • Kommer jag att få vitare tänder?

  Ja, du kommer att få vitare tänder. Vi erbjuder samma produkter som tandläkare använder och kan därför garantera att du får vitare tänder. Ser du ingen skillnad får du pengarna tillbaka.

 • Är det säkert att bleka tänderna?

  Beconfident® tandblekningsprodukter är 100% säkra att använda. Våra produkter har använts i över 20 år och blekmetoden är precis densamma som hos tandläkaren. Vi ställer extremt höga krav på samtliga leverantörer och vi kan tryggt påstå att våra produkter håller absolut högsta kvalitet. Vi säljer även till kliniker i Skandinavien vilket ställer höga krav på tillförlitlighet och hög kvalitet. Beconfident® produkter är även FDA godkända. FDA är ett av världens mest strikta testinstitut. Vi har dessutom låtit testa våra produkter av ett oberoende testlabb. Vår affärsidé är inte att erbjuda den billigaste tandblekningen – vårt mål är att leverera tandblekningsprodukter som verkligen fungerar och som överträffar dina förväntningar.

 • Kan jag äta och dricka som vanligt efter en behandling?

  Vi rekommenderar att du undviker färgad mat och dryck direkt efter en behandling för att få bästa möjliga resultat. Vill du äta och dricka som vanligt rekommenderar vi att du använder vårt Tandgloss som effektivt skyddar tänderna mot att nya missfärgningar uppstår efter blekningen.

 • Hur ofta ska jag bleka mina tänder?

  Vi rekommenderar att du bleker tänderna en gång om dagen under behandlingen. Vissa väljer att bleka tänderna både morgon och kväll för att få snabbare resultat. När du är nöjd med vitheten avslutar du helt enkelt behandlingen. Du kommer att se en gradvis nyansskillnad så du riskerar inte att få onaturligt vita tänder.

 • Vad innehåller ett startkit?

  Våra startpaket innehåller allt du behöver för att bleka tänder hemma. Du får tandblekningsgel, munskenor och givetvis en steg-för-steg bruksanvisning.

 • Jag har hört att man kan skada tänderna och tandköttet?

  Varken tänder eller tandkött kommer att ta skada av att bleka tänderna med Beconfidents produkter. Vi har idag över 500.000 nöjda kunder som kan intyga att våra produkter håller högsta kvalitet och är 100% säkra att använda. Vi kommer aldrig att vara den billigaste leverantören av tandblekningsprodukter, vi kan däremot garantera att du får det resultat du önskar och samtidigt garantera att våra produkter är testade och säkra.

 • Jag behöver nya munskenor, kan jag köpa dessa separat?

  Absolut, du hittar våra munskenor som är speciellt framtagna för tandblekning under fliken Tandblekning-Underhåll

 • Varför är det så mycket billigare att köpa era tandblekningsprodukter jämfört med vad jag behöver betala hos tandläkaren?

  Vi har inga kostnader för lokaler i attraktiva lägen och vi köper stora volymer direkt från våra tillverkare. Vår ambition är att leverera de bästa produkterna inom tandblekning och din säkerhet är det absolut viktigaste för oss.

 • Vad orsakar missfärgningar?

  Missfärgningar kan vara ett resultat av flera olika saker. Rökning, snusning, färgar mat och dryck samt medicinering och naturligt åldrande är exempel på vanliga orsaker.

 • Vad innehåller gelen?

  Du hittar fullständiga ingredienslistor under respektive produkt.

 • Är blekningen bestående?

  Ingen tandblekning ger permanent resultat. Efter en behandling kommer tänderna gradvis att bli missfärgade igen av färgad mat och dryck, ålder och ev rökning/snusning. Resultatet håller i 6-8 veckor och efter de kan du enkelt upprepa behandlingen för att bibehålla resultatet.

 • Kan jag bleka tänderna om jag har fyllnader, fasader eller tandsmycke m.m.?

  Det går bra att bleka tänderna även om du har konstgjorda tänder av t.ex. kompositplast/porslin, fyllnader eller tandsmycke. Dessa delar kommer inte att blekas då våra produkter är utvecklade att bleka emalj. Du ska dock inte bleka dina tänder om du lider av tandlossning eller om du har öppna sår i munhålan, konsultera då först din tandläkare.

 • Vilka biverkningar kan uppstå?

  Våra produkter är helt fria från ämnen som kan skada tänder eller tandkött, därför är de även helt fria från diverse biverkningar.

 • Hur kan jag få vita tänder utan att emaljen tar skada?

  En tandblekning från Beconfident® fungerar på precis samma sätt som hos tandläkaren. Tandblekningsgelen tar effektivt bort missfärgningarna vilket gör dina tänder vita och fina. Tandblekningsprocessen varken skadar eller förändrar emaljen utan tar endast bort de missfärgade partiklarna på och delvis inne i emaljens fickor. Våra produkter har ett PH-värde som är identiskt med munhålans naturliga PH-värde som är ca 7. Som ett exempel kan nämnas att läsk har PH-värde 2,9.

 • Hur länge behöver jag bleka mina tänder?

  De flesta ser resultat redan efter den första behandlingen. Antalet behandlingar just du behöver beror på hur dina tänder ser ut innan påbörjad behandling. Mellan 1 till 10 behandlingar är ofta tillräckligt för att få vita tänder. Faktorer som påverkar antalet behandlingar är hur vita tänder du önskar samt hur missfärgade dina tänder är innan behandling.

 • Hur kan jag betala?

  Du betalar enkelt med Klarna som är Nordens mest använda betalningssätt. Välj mellan att betala med kort, faktura, direktbetalning eller att dela upp betalningen. Mer info om betalning hittar du under köpvillkor och kontakta oss.

 • Hur lång är leveranstiden?

  Vid beställning innan kl 12.00 skickas produkterna samma dag, annars skickas dina varor vanligtvis dagen därpå (gäller endast vardagar). Leveranstiden är vanligast mellan 1-3 vardagar. Vi har flera fraktalternativ för dig att välja på; du kan få leverans direkt hem, till närmsta postombud eller serviceställe. Ange din adress i kassan så ser du alla fraktalternativ som är aktuella för dig. Beställer du för mer än 500 kr bjuder vi på frakten!

 • Jag är intresserad av att sälja era produkter på min klinik, hur går jag tillväga?

  Kul! Vi letar alltid efter passionerade och professionella samarbetspartners som vill sälja Beconfident® produkter. Skicka gärna ett mail med information om er verksamhet och hur ni vill arbeta med med oss till info@beconfident.se.

 • Hur kommer jag i kontakt med er?

  Du når oss lättast via mail: support@beconfident.com, eller mellan 08.00-17.00 (lunchpaus 12.00-13.00) mån-tors på +46 702-56 50 00. Dag innan helgdag 08.00-12.00.

  Gäller det frågor angående order – ha alltid ordernummer förberett, eller inkludera ordernummer i mail. För säkrast och smidigaste kontakt ber vi dig maila support@beconfident.com.

Kundtjänst
Kundtjänst X