Handla redan nu för att vara säker på att ditt paket kommer hem i god tid innan jul! Sista beställningsdag för leverans innan jul är 18/12. Happy shopping!

Beconfident® Protect Bettskena

Enkel & effektiv bettskena

449 kr

Gnisslar du tänder eller har problem med tandpressning?

Att gnissla tänder eller lida av Bruxism (medicinska termen) är något som många tyvärr gör. Tandgnissling och/eller tandpressning medför förutom obehag allt från huvudvärk till att tänderna långsamt slipas ner eller skadas på annat vis.

Beconfidents egna bettskena är lätt och smidig men ändå slitstark. Den har bitplattor som avbelastar kindtänderna vilket förhindrar framtänderna att bitas ihop och man har då även en fri andningsväg. Man utför en engångsjustering och skyddar tänderna på ett väldigt komfortabelt sätt. Detta är den perfekta bettskenan för en första användare som vill börja sova med bettskenor. Äntligen kan du vakna full med energi!

- Passar förstagångsanvändaren
- Hög komfort (minimalistisk design)
- Lägst pris

Beconfident Protect är godkänd som medicinteknisk produkt av Läkemedelsverket och följer deras föreskrifter LVFS 2003:11, LVFS 201:7; LVFS 2001:5.

Vi garanterar att den inte innehåller BPA, silikon, akryl, gluten eller några skadliga toxiner och kommer inte att läcka ut några kemikalier i munnen. Den tillverkas i en FDA-inspekterad anläggning och är inte gjord av naturgummilatex.

Vänligen observera att bruten förpackning ej kan returneras p.g.a hygienskäl. Givetvis gäller 14 dagar bytesrätt.

Produktpresentation på engelska
Skillnad mellan bettskenorna:


Beconfident ProtectSleepRight SecureSleepRight Dura
Minimalistisk design för hög komfortStabilitetsvingar för ökad säkerhetStarkast och högst hållbarhet av alla
Utmärkt för någon som aldrig tidigare använt bettskenaPassar de flestaExtra flexibla vingar för ökad säkerhet
Lägst prisBra pris för hög kvalitetPassar den som gnisslar aggresivt

Recensioner

Kundrecensioner

Vilken skillnad:)!Recenserad av Cecilia
Antal stjärnor:
Nu är det mycket bättre efter bara 3 dagars användning:)!(Skrevs den 2019-07-22)
Inte ont i tänderna längre!Recenserad av Irene
Antal stjärnor:
Provade först SleepRight Secure men får kväljningar så fort den sitter på plats. Stort tack till Beconfident som vid kontakt rekommenderade mig att prova denna istället då den är mindre. Jag kunde sova en hel natt med den i direkt, inga kväljningar. Det svåra kan ändå vara att somna. Verkar som att jag pressar tänder värst på morgonen, så jag brukar helt enkelt stoppa i bettskenan när jag vaknar mitt i natten. Somnar ändå lättast på kvällen utan skena. Det viktiga är att nu funkar det, haft skenan ett par år och har inte bitit sönder några mer tänder. Mycket glad över detta! Kommer att köpa en till framöver. Tack! (Skrevs den 2017-05-26)
Sover så mycket bättre!Recenserad av Maximillian
Antal stjärnor:
Jag har sedan några månader tillbaka sovit med denna bettskenan och tycker den är så komfortabel jämfört med andra jag provat tidigare. Man känner knappt att man har den i munnen. Priset gör den dessutom ännu bättre. Så skönt att inte gnissla tänderna längre! (Skrevs den 2016-01-23)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Beconfident® Protect Bettskena

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:

E-commerce and design by: Crealevant