Handla redan nu för att vara säker på att ditt paket kommer hem i god tid innan jul! Sista beställningsdag för leverans innan jul är 18/12. Happy shopping!

Bettskena mot tandgnissling designad av tandläkare

  • Ingen uppvärmning krävs för anpassning
  • Själv-justerbar teknologi
  • Passar alla
  • Förhindrar tandgnissling och slitning
  • Fri från BPA och Latex
Köp din bettskena idag!

Wellness

Köp din bettskena idag

4 artiklar

per sida

4 artiklar

per sida

Vanliga bettskenor kräver kokande vatten för att formas men inte Beconfidents.

Beconfidents bettskenor har två bitplattor som bekvämt passar mellan dina övre och nedre kindtänder för att återupprätta det naturliga utrymmet mellan käkarna. Bitplattorna har fyra lägen, vilket gör det enkelt att anpassa passformen för alla storlekar. De anpassas framåt för en mindre passform och bakåt för större passform, samt vridbar bitplatta för att matcha vinkeln på varje individs bett.
Beconfident Protect har en flexibel bygel som placeras mellan din underläpp och undre tandrad. Bygeln anpassas efter kroppens temperatur och därför anpassar den sig till varje enskild människas unika anatomi. Beconfident Protect utnyttjar naturlig vävnad mellan dina läppar, kinder och tunga som gör att den kommer hållas på plats.

Vi tror att Du kommer sova bättre, vakna mer utvilad utan huvudvärk och med mer energi för dagen.

Hans Berglund - DDS
Tandläkare och styrelseledamot

Att få vakna utan en molande huvudvärk är en bra start på dagen för de som lider av tandgnissling.

En bettskena gör att du kan sova tryggt och säkert. Bettskenan skyddar dina tänder mot skador på emalj men även mot smärtan som ofta uppstår i käke och nacke när tänderna pressas ihop.

Tack vare att bettskenan enkelt kan justeras för varje individ krävs inget besök hos tandläkaren vilket gör den helt unik. Givetvis är alla våra bettskenor CE godkända. Nu är det din tur att få vakna utvilad.

E-commerce and design by: Crealevant