FAQ om tandblekning

Hur går det till att bleka tänder?

Alla paket innehåller allt du behöver för att få ett vitt bländande leende: 10ml tandblekningsgel, 3st munskenor (en extra ifall du tappar bort en) nyansguide och tydliga instruktioner.

Först formas munskenorna genom att de hettas upp i varmt vatten, därefter appliceras blekgelen på de tänder som ska blekas. För sedan in munskenorna och blekningsprocessen påbörjas omgående. Behandlingen upprepas en gång om dagen till önskat resultat är uppnått. 

Vad är det i gelen som gör mina tänder vitare?

Det finns flera aktiva ingredienser som alla samverkar. En av de aktiva ämnena är sodiumbikarbonat. För att gelen ska verka effektivt måste den först tränga in i tänderna. Detta är helt avgörande för ett bra resultat och Beconfidents unika gel absorberas snabbt av emalj och dentin. Tandblekningsgelen verkar här med ett enzym som finns naturligt i saliven, då frigörs syre som bleker både emalj och dentin. Processen är alltså precis densamma som produkter som används och säljs av tandläkare. Notera att en behandling är på endast 15 minuter per tillfälle, du slipper alltså sitta i flera timmar som en del andra produkter kräver. Gelen innehåller: Glycerin, Sodium Bicarbonate, Aroma, Xylitol, Chondrus Crispus Powder, Polysorbate 20, Sorbitol, Aloe Barbandensis Leaf Juice, Punica Granatum Extract, Chamomilla, Recutita Extract, Sodium flouride, Linalool, Limonene.

Varför ska jag välja just Beconfidents tandblekningsprodukter?

Vi är en seriös leverantör av dentala produkter, samtliga tandblekningsprodukter är utvecklade i Sverige och tillverkade i USA vilket garanterar att du får produkter av absolut högsta kvalitet. Vi kompromissar inte när det gäller krav på kvalitet. Våra leverantörer tillverkar, kontrollerar och kvalitetssäkrar samtliga produkter. Detta betyder att du kan förvänta dig en produkt och ett resultat som överträffar dina förväntningar. Att vi fick högsta betyg av Veckorevyn (5 av 5) gör oss givetvis extra stolta. Vi är dessutom certifierade med Trygg E-handel vilket ger dig som konsument extra trygghet.

Är Beconfidents produkter godkända?

Ja, vi uppfyller och följer EU:s direktiv enligt 2011/84/UE och våra produkter är även produktregistrerade hos Läkemedelsverket. Utöver detta är både vi som företag och våra produkter försäkrade vilket ger dig som konsument en extra trygghet. Självklart kontrollerar vi våra produkter löpande, dels genom egenkontroll. Utöver detta har vi stränga krav på att våra produkter har korrekt dokumentation (MSDS) från tillverkare. Din säkerhet, trygghet och att Du blir nöjd är det absolut viktigaste för oss.

När ser jag resultat?

Vanligtvis syns nyansskillnad efter 3-4 behandlingar. De flesta bleker mellan 4-10ggr. En behandling tar endast 15 minuter med Beconfidents tandblekningsgel. Det går alltså snabbt och smidigt att bleka tänder med våra produkter.

Är era tandblekningsprodukter testade på djur?

Nej, av etiska skäl har vi beslutat att inte testa våra produkter på djur.

Kommer jag att få vitare tänder?

Ja, du kommer att få vita tänder. Det är exakt samma produkter som tandläkaren använder. Om du inte får samma resultat som hos tandhygienisten eller tandläkaren så får du pengarna tillbaka. Våra produkter håller samma kvalitet och möter samma krav som de produkter tandläkaren erbjuder. Vi garanterar dessutom att du får vita tänder med vår 100% nöjd kundgaranti. Vi vill bara ha nöjda kunder.

Är det säkert?

Ja, det är säkert. Våra produkter har använts i över 20 år och blekmetoden är precis densamma som hos tandläkaren. Beconfident har ställt extremt höga krav på samtliga leverantörer och vi kan tryggt påstå att våra produkter håller absolut högsta kvalitet. Vi säljer även till kliniker i Skandinavien vilket ställer höga krav på tillförlitlighet, hög kvalitet är med andra ord ett måste. Beconfidents produkter är även FDA godkända. FDA är ett av världens mest strikta testinstitut. Vi har dessutom låtit testa våra produkter av ett oberoende tyskt testlabb. Vår affärsidé är inte att erbjuda den billigaste tandblekningen. Vårt mål är att leverera tandblekningsprodukter som verkligen fungerar och som överträffar dina förväntningar.

Ska jag välja vanlig tandblekning eller Dual Foam?

Oavsett vilken du väljer så kommer du att få vitare tänder. Det finns egentligen inga direkta för eller nackdelar, slutresultatet blir alltid blekta tänder. En del föredrar att göra behandlingen morgon och kväll och då passar Dual Foam perfekt. En del vill inte vänta på resultatet och då passar den vanliga tandblekningen bättre.

Jag är gravid eller ammar, kan jag bleka tänderna?

Det går bra att bleka tänderna då våra produkter är fria från peroxider. 

Hur kan jag betala?

Med Klarna som är Nordens mest använda betalningssätt. Här väljer du mellan Kort, faktura, direktbetalning eller så kan du dela upp betalningen. Mer info om betalning hittar du under köpvillkor.

Hur lång är leveranstiden?

Vid beställning innan kl 15.00 skickas produkterna samma dag och du har dina varor dagen efter (gäller vardagar). Allt skickas direkt till din brevlåda. Fraktfritt dessutom!

Vad kostar frakten?

Det är alltid fraktfritt.

Jag är intresserad av att sälja era produkter på min klinik, hur kommer jag i kontakt med er?

Skicka ett mail med info om er verksamhet och hur ni vill arbeta med produkterna till info@beconfident.se

Vad är skillnaden mellan vanlig tandblekning och Dual Foam

En vanlig tandblekning ger snabbare resultat och du använder munskenor som håller blekgelen på plats under behandlingen. Med Dual Foam behöver du inga munskenor och det fungerar i princip som en tandkräm men ska inte förväxlas med en konventionell tandkräm då den är mycket effektiv mot både fläckade och missfärgade tänder.

Kan jag äta och dricka som vanligt efter en behandling?

Undvik färgade drycker direkt efter en behandling för att få bästa möjliga resultat. Vill du äta och dricka som vanligt rekommenderar vi vår Tandgloss som effektivt skyddar dina tänder mot missfärgningar efter blekningen.

Hur ofta ska jag bleka mina tänder?

En gång om dagen är det vanligaste men en del väljer att bleka tänderna både morgon och kväll för att få snabbare resultat. När du är nöjd med vitheten avslutar du helt enkelt behandlingen. Du kommer att se en gradvis nyansskillnad så du riskerar inte att få onaturligt vita tänder.

Vad innehåller ett startkit?

Våra startpaket innehåller allt du behöver för att bleka tänder hemma. Tandblekningsgel, munskenor av högsta kvalitet och givetvis en steg-för-steg bruksanvisning på svenska. Allt skickas fraktfritt direkt till din brevlåda!

Jag har hört att man kan skada tänderna och tandköttet?

Nej, du kommer absolut inte att skada dina tänder eller ditt tandkött med Beconfidents produkter. över 50.000 kunder kan intyga att våra produkter håller högsta kvalitet. Våra produkter har sålts i över 20 år i bl.a USA, våra produkter är 100% säkra. Vi levererar även till kliniker & Spa som ställer höga krav på kvalitet. Vi kommer aldrig att vara den billigaste leverantören av tandblekningsprodukter, vi kan däremot garantera att du får det resultat du önskar och samtidigt garantera att våra produkter är testade och säkra.

Jag behöver nya munskenor, kan jag köpa dessa separat?

Ja, du hittar våra munskenor som är speciellt framtagna för tandblekning här. De säljs i 3-pack så att du har en extra om du skulle tappa bort någon.

Varför är det så mycket billigare att köpa era tandblekningsprodukter jämfört med vad jag behöver betala hos tandläkaren?

Vi har inga kostnader för lokaler i attraktiva lägen eller kostnader för sälj- och marknadsföringspersonal och vi köper stora volymer direkt från tillverkare. Vår ambition är dock att leverera de bästa produkterna inom tandblekning och därför kommer vi aldrig att vara den billigaste leverantören. Billig tandblekning är inte vår affärsidé. Din säkerhet och att du blir nöjd är det absolut viktigaste för oss.

Hur kan jag få vita tänder utan att emaljen tar skada?

En tandblekning från Beconfident fungerar på precis samma sätt som hos tandläkaren. Tandblekningsgelen som innehåller det verksamma ämnet sodium bikarbonat, plus 5 andra aktiva ingredienser, tar effektivt bort missfärgningarna vilket gör dina tänder vita och fina. Tandblekningsprocessen varken skadar eller förändrar emaljen utan tar endast bort de missfärgade partiklarna på och delvis inne i emaljens fickor. Våra produkter har ett PH-värde som är identiskt med munhålans naturliga PH-värde som är ca 7. Som ett exempel kan nämnas att läsk har PH-värde 2,9.

Hur länge behöver jag bleka mina tänder?

De flesta ser resultat redan efter den första behandlingen. Antalet behandlingar just du behöver beror på hur dina tänder ser ut innan påbörjad behandling. Mellan 1 till 10 behandlingar är ofta tillräckligt för att få vita tänder. Faktorer som påverkar antalet behandlingar är hur vita tänder du önskar samt hur missfärgade dina tänder är innan behandling. Var uppmärksam att FöR vita tänder inte ser naturligt ut.

Vad orsakar missfärgningar?

Missfärgningar kan bero på medicinering, rökning, snusning, mat & dryck samt ett naturligt åldrande.

Vad innehåller gelen? 

Glycerin, Sodium Bicarbonate, Aroma, Xylitol, Chondrus Crispus Powder, Polysorbate 20, Sorbitol, Aloe Barbandensis Leaf Juice, Punica Granatum Extract, Chamomilla, Recutita Extract, Sodium flouride, Linalool, Limonene.

Är blekningen bestående?

Faktum är att ingen blekning av tänder är bestående. Eftersom dina tänder i första hand blivit missfärgade av mat, dryck och e.v rökning så kommer de gradvis bli missfärgade igen. Resultatet varar i ca 6-8v, därefter upprepar du snabbt och enkelt proceduren vid behov.

Kan jag bleka tänderna om jag har fyllnader, fasader eller tandsmycke m.m.?

Det går bra att bleka tänderna även om du har konstgjorda tänder av t.ex. kompositplast/porslin, fyllnader eller tandsmycke. Dessa delar kommer inte att blekas då våra produkter är utvecklade att bleka emalj. Du ska dock inte bleka dina tänder om du lider av tandlossning eller om du har öppna sår i munhålan, konsultera då först din tandläkare.

Vilka biverkningar kan uppstå?

Våra produkter är helt fria från skadliga ämnen, därför är de även fria från diverse biverkningar.

FAQ om Hudvård

Hur fungerar Beconfidents Anti Akne produkter?

Våra produkter är utvecklade av svenska hudläkare. De upptäckte tidigt råproteinets positiva inverkan på akne. Detta betyder att våra produkter är helt fria från salicylsyra som kan skapa torrhet och irriterad hud. I vårt kompletta system finns allt du behöver; Prepare och Reduce samt en Spot On Pen. Dessutom får du vår unika app som guidar och vägleder dig. Akne är nämligen väldigt individuellt. Behandlingen påbörjas därför med en selfie med vår app som analyserar just din akne. Därefter berättar vår app om du ska använda Prepare eller Reduce (som innehåller olika aktiva ingredienser). Resultatet kommer du att kunna följa direkt i appen. Detta intelligenta system är alltså unikt. Nu är det din tur att njuta av en vacker hud!

Vad kan bidra till att man får akne?

  • Mediciner (titta på beskrivningen som medföljer medicinen du använder)
  • Smink (t.ex. de som är oljebaserade)
  • Mekaniska faktorer (t.ex. om du klämmer på din akne med fingrarna eller använder någon form av ansiktsskydd.
  • Påverkan från hormoner (t.ex. anabola steroider)
  • Kemikalier (t.ex. motorolja och produkter med klor)

Kan rökning påverka akne?

Rökning har generellt en negativ påverkan på din hälsa och din hud vilket indirekt kan påverka förekomsten av akne. Undvik därför rökning.

Är akne smittsamt?

Nej, akne smittar inte. Undvik dock att klämma på din akne med fingrarna eftersom det finns en risk att du inte är helt ren om fingrarna och då tillför olämpliga bakterier till din hud.

När ser jag resultat av en aknebehandling?

Vanligtvis syns nyansskillnad redan efter några veckor. Att behandla akne tar tid men när den väl börjar minska så går det fort, många blir i princip helt fria från akne inom 4-6 v.

Är era hudvårdsprodukter testade på djur?

Nej, av etiska skäl har vi beslutat att inte testa våra produkter på djur.

Kommer min akne att minska?

Ja, du kommer att se resultat redan efter några veckor. Våra akne-produkter är utvecklade och testade i Sverige, samtliga ingredienser i våra produkter är helt fria från biverkningar.

Är det säkert?

Ja, våra akne-produkter är 100% säkra. Till skillnad från många andra aknepreparat så är våra produkter helt fria från Salicylsyra och detta betyder att du slipper en uttorkad eller irriterad hud.

Varför ska jag välja Beconfidents akne-produkter?

Våra produkter kommer att minska din akne. Utan biverkningar dessutom. Detta tack vare att våra produkter är fria från Salicylsyra. Våra produkter ska dessutom användas med vår avancerade app som mäter din utveckling samtidigt som den ger råd om vilken Beconfident-produkt som just du ska använda, din behandling individanpassas för just dig och dina förutsättningar. Ett unikt system som vi är mycket stolta över. Produkterna är utvecklade av två svenska hudläkare och appen är utvecklad av ett team i Lund. Tekniken bakom appen är avancerad men vi har gjort den enkel.

Akne och smink - vad bör jag tänka på?

Det är i huvudsak två saker som du bör tänka på. Först och främst skall du tvätta bort allt smink innan du genomför en behandling med en akneprodukt och därefter skall du undvika att använda smink som är baserat på olja.

Kan jag äta och dricka som vanligt efter en behandling?

Undvik färgade drycker direkt efter en behandling för att få bästa möjliga resultat. Vill du äta och dricka som vanligt rekommenderar vi vår Tandgloss som effektivt skyddar dina tänder mot missfärgningar efter blekningen.

Hur ofta ska jag bleka mina tänder?

En gång om dagen är det vanligaste men en del väljer att bleka tänderna både morgon och kväll för att få snabbare resultat. När du är nöjd med vitheten avslutar du helt enkelt behandlingen. Du kommer att se en gradvis nyansskillnad så du riskerar inte att få onaturligt vita tänder.

Vad innehåller ett startkit?

Våra startpaket innehåller allt du behöver för att bleka tänder hemma. Tandblekningsgel, munskenor av högsta kvalitet och givetvis en steg-för-steg bruksanvisning på svenska. Allt skickas fraktfritt direkt till din brevlåda!

Kan man bota akne?

Akne är en kronisk åkomma som kan behandlas effektivt, på så vis minskar problemen avsevärt och många blir i princip fria från besvär. Det finns ingen metod som botar akne eftersom akne beror på hormoner. All behandling handlar om att minska omständigheterna som bidrar till akne och att lindra symptomen. För de flesta personerna försvinner problemet med akne efter puberteten.

Hur lång är leveranstiden?

Vid beställning innan kl 15.00 skickas produkterna samma dag och du har dina varor dagen efter (gäller vardagar). Allt skickas direkt till din brevlåda. Fraktfritt dessutom!

Vad kostar frakten?

Det är alltid fraktfritt.

Jag är intresserad av att sälja era produkter på min klinik, hur kommer jag i kontakt med er?

Skicka ett mail med info om er verksamhet och hur ni vill arbeta med produkterna till info@beconfident.se

Kan träning förvärra min akne?

Träning i allmänhet har ingen påverkan på akne. En lagom portion av träning anses normalt som positivt. Undvik dock klor i simbassänger som har en negativ påverkan på din hud och därför risken för akneproblem. Vi rekommenderar att du duschar av dig ordentligt när du badat i bassänger med klor.

Är aknebehandlingen bestående?

Ingen aknebehandling är bestående. Orsaken till akne är hormonell obalans, därför är den kronisk och kan blossa upp för att sedan försvinna. Med Beconfidents produkter hålls din akne under kontroll och ofta försvinner den helt.

Kan jag bleka tänderna om jag har fyllnader, fasader eller tandsmycke m.m.?

Det går bra att bleka tänderna även om du har konstgjorda tänder av t.ex. kompositplast/porslin, fyllnader eller tandsmycke. Dessa delar kommer inte att blekas då våra produkter är utvecklade att bleka emalj. Du ska dock inte bleka dina tänder om du lider av tandlossning eller om du har öppna sår i munhålan, konsultera då först din tandläkare.

Vilka biverkningar kan uppstå?

Våra produkter är helt fria från skadliga ämnen, därför är de även fria från diverse biverkningar.

Jag har hört att man kan skada tänderna och tandköttet?

Nej, du kommer absolut inte att skada dina tänder eller ditt tandkött med Beconfidents produkter. över 50.000 kunder kan intyga att våra produkter håller högsta kvalitet. Våra produkter har sålts i över 20 år i bl.a USA, våra produkter är 100% säkra. Vi levererar även till kliniker & Spa som ställer höga krav på kvalitet. Vi kommer aldrig att vara den billigaste leverantören av tandblekningsprodukter, vi kan däremot garantera att du får det resultat du önskar och samtidigt garantera att våra produkter är testade och säkra.

Jag behöver nya munskenor, kan jag köpa dessa separat?

Ja, du hittar våra munskenor som är speciellt framtagna för tandblekning här. De säljs i 3-pack så att du har en extra om du skulle tappa bort någon.

Varför är det så mycket billigare att köpa era tandblekningsprodukter jämfört med vad jag behöver betala hos tandläkaren?

Vi har inga kostnader för lokaler i attraktiva lägen eller kostnader för sälj- och marknadsföringspersonal och vi köper stora volymer direkt från tillverkare. Vår ambition är dock att leverera de bästa produkterna inom tandblekning och därför kommer vi aldrig att vara den billigaste leverantören. Billig tandblekning är inte vår affärsidé. Din säkerhet och att du blir nöjd är det absolut viktigaste för oss.

Hur kan jag få vita tänder utan att emaljen tar skada?

En tandblekning från Beconfident fungerar på precis samma sätt som hos tandläkaren. Tandblekningsgelen som innehåller det verksamma ämnet sodium bikarbonat, plus 5 andra aktiva ingredienser, tar effektivt bort missfärgningarna vilket gör dina tänder vita och fina. Tandblekningsprocessen varken skadar eller förändrar emaljen utan tar endast bort de missfärgade partiklarna på och delvis inne i emaljens fickor. Våra produkter har ett PH-värde som är identiskt med munhålans naturliga PH-värde som är ca 7. Som ett exempel kan nämnas att läsk har PH-värde 2,9.

Hur länge behöver jag bleka mina tänder?

De flesta ser resultat redan efter den första behandlingen. Antalet behandlingar just du behöver beror på hur dina tänder ser ut innan påbörjad behandling. Mellan 1 till 10 behandlingar är ofta tillräckligt för att få vita tänder. Faktorer som påverkar antalet behandlingar är hur vita tänder du önskar samt hur missfärgade dina tänder är innan behandling. Var uppmärksam att FöR vita tänder inte ser naturligt ut.

Jag är gravid eller ammar, kan jag använda era akneprodukter?

Det går bra att använda våra akneprodukter. 

Socialstyrelsens regler för tandblekningsprodukter.

E-commerce and design by: Crealevant