Tandblekningsgel Refill

Spara pengar - finns i 1, 2 och 3-pack

279 kr
  • Köp 2 för 259 kr st och Spara 8%
  • Köp 3 för 199 kr st och Spara 29%
Beconfident® tandblekningsgel refill innehåller 10 ml effektiv och skonsam blekgel av högsta kvalitet.
Bleknings-effekten av tänderna kommer dels från en upplösning av ytliga missfärgningar, dels genom en oxidation av djupare sittande organiska föreningar i emalj och dentin. Beconfidents metod bygger på en kombination av rengörande substanser (surfaktant, Surface Active Agents) och aktivt blekande 32% sodium bikarbonat. Till skillnad från väte-peroxid som kan ge obehagliga ilningar och smärtor i tänderna är våra aktiva substanser skonsamma och helt fria från biverkningar.

Den friska melonsmaken gör behandlingen behaglig och komfortabel. Våra Refill kan självklart användas med våra munskenor samt till skenor som är framtagna av tandläkare. När du väljer vår tandblekningsgel har du alltid 100% Nöjd Kundgaranti och fraktfria leveranser. Genom att beställa fler tuber sparar du upp till 240kr!


Fördelar


  • Upp till 4 nyanser vitare nyanser på 10 dagar

  • Avancerad blekning: Tar effektivt bort fläckar och återskapar tändernas naturliga vithet.

  • Stärker: Kombinationen av naturliga ingredienser hjälper till att re-minalisera emaljen

  • Säkert: Vår egna unika teknologi utan peroxider och därmed ingen risk för smärta eller andra obehagliga bieffekter. Fri från BPA, TEA och parabener

  • Mer än 85% naturliga ingredienser

  • Nöjd kundgaranti


Aktiva Ingredienser


-Sodium Bikarbonat: Penetrerar tanden efter ca 8 minuter och startar och bildar fria karbonater
-Aloe Vera: Lugnande och skonsamt för tandköttet
-Fluor: För att stärka tänderna och minska uppkomsten av karies
-Ekologisk Melonsmak: För en fräsch upplevelse

Recensioner

Kundrecensioner

Varken eller...Recenserad av Karin
Antal stjärnor:
Produkten är inte obehaglig att använda och smaken av melon är helt okej. Men jag ser absolut ingen effekt på mina tänder. Jag fick en ny omgång av företaget som kompensation. Men inte heller nu får jag vitare tänder trots att jag använt produkten många gånger nu. Det är enkelt att avgöra eftersom jag endast försöker bleka den övre tandraden och kan då jämföra resultatet med den undre. Noll effekt.

Kommentar av Beconfident: Tråkigt att höra, men tyvärr fungerar inte vår tandblekning till alla, fungerar till 99%. Orsaken till detta kan vara många olika, det kan exempelvis bero på att tänderna är missfärgade längre in i emaljen och då kommer inte vår gel åt att rengöra/bleka tänderna. Det kan även hända att man använt tandblekningen på fel sätt eller inte följt behandlingen fullt ut. Vi erbjuder vår "nöjdhetsgaranti" där man kan få pengarna tillbaka om man inte är nöjd, trots upprepade försök. (Skrevs den 2017-01-14)
funkar inteRecenserad av Christine
Antal stjärnor:
Bra smak, absolut, varken svider eller ger ilningar. Ger tyvärr inget synligt resultat överhuvudtaget, heller... Helt verkningslös.

Kommentar från Beconfident: Det finns några få personer (1 av 100) där tandblekningen ger ingen eller ett mycket dåligt resultat. I de fallen brukar vi be kunden återkomma till oss och vi erbjuder en annan behandlingsmetod eller återbetalar pengarna. I vissa fall har kunden inte heller fullföljt hela behandlingen eller utfört den felaktigt. Vi erbjuder 100%-nöjdhetsgaranti.

(Skrevs den 2015-11-26)
SmakRecenserad av Cathrin
Antal stjärnor:
Den smakar lite sliskigt.. men bättre än gelén jag köpte av tandläkaren, den var allt annat än sliskig men den fungerade iofs bra. Denna blekgel är okej, synligt resultat efter 3-4 behandlingar. (Skrevs den 2015-09-01)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Tandblekningsgel Refill

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:

E-commerce and design by: Crealevant