Handla redan nu för att vara säker på att ditt paket kommer hem i god tid innan jul! Sista beställningsdag för leverans innan jul är 18/12. Happy shopping!

Tandblekning Pro Kit

Vårt mest effektiva kit för maximalt resultat. 100% Peroxidfri

970 kr

Beconfident® Teeth Whitening  Pro Kit är vårt senaste, mest effektiva tandblekningskit och innehåller Triple Boost Max teknologi som rengör med aktiva fläckborttagare och bleker med natriumbikarbonat och Phthalimidoperoxycaproic acid för ökad effektivitet. Nya Pro Kit är ett komplett system för att bleka tänderna hemma snabbt, enkelt och skonsamt.

Pro Kit innehåller 10 ml Triple Boost Max Gel, som används tillsammans med de medföljande munskenorna vilka enkelt utformas individuellt med hjälp av varmt vatten. Gelen innehåller PAP, natriumbikarbonat och kokossulfat som arbetar tillsammans för den mest effektiva peroxidfria tandblekningsbehandling som finns tillgänglig. PAP är en organisk persyra som resulterar i en hög grad av oxidation. Oxidation är nödvändig för blekningsprocessen eftersom den neutraliserar organiska bindningar som orsakar missfärgningar på tänderna. Formulan frisätter däremot ingen väteperoxid och gelén är 100% peroxidfri.


Tips! Använd Beconfident® Teeth Withening  Pro Kit tillsammans med Beconfident® LED-Booster Light för att förbättra resultatet av din tandblekning med ytterligare en nyans. 


Efterbehandling ingår

Emaljen består av cirka 97% hydroxyapatit och därför tillsatte vi just hydroxyapatite för att stödja reparationsprocessen efter varje avslutat blekningstillfälle. Även tidiga skador från karies kan repareras. Daglig borstning med en hydroxyapatitinnehållande tandkräm hjälper också till att stärka dentinet och vi rekommenderar därför daglig användning av vår multifunktionella tandkräm som komplement till din tandblekning, läs mer om våra nya tandkrämer här. Gelen innehåller också ett natriumsalt som kallas Tetranatrium pyrofosfat som hjälper till att lösa upp och ta bort tändernas missfärgningar och samtidigt begränsa bildandet av tandsten. Den innehåller också sorbitol som har fuktgivande egenskaper och natriumfluorid för att förhindra karies. Kamomill är ett extrakt från kamomillblommorna som har en lugnande effekt på tandköttet.


Varför välja Pro Kit? 

  • Resultat: Upp till 7 nyanser vitare tänder på bara 10 dagar
  • Avancerad blekning: Unik Triple Boost Max teknologi med tre aktiva ingredienser för att effektivt bleka tänderna  
  • Stärker: Kombinationen av naturliga ingredienser hjälper till att återmineralisera emaljen
  • Hållbar: Tandblekningen håller längre eftersom fläckar tas bort
  • 100% säker: Vår unika teknik utan peroxider innebär ingen risk för smärta, tandkänslighet eller andra obehagliga biverkningar. Testat och godkänt av tandläkare.
  • Reparerande: Våra produkter verkar både reparerande och stärkande för en skadad emalj
  • Högsta kvalitet: Utvecklade och tillverkade i Sverige och USA
  • Naturligt: Mer än 85% naturliga ingredienser


Aktiva ingredienser

Phthalimido peroxy hexanoic acid: Aktivt blekmedel som gör de missfärgade molekylerna inuti tänderna vita. -Sodium Coco-Sulfate: Aktiveras direkt och hjälper till att lyfta bort fläckar från tändernas yta -Sodium Bicarbonate: Penetrerar tanden efter cirka 8 minuter som skapar fria karbonater och bleker fläckar. -Aloe Vera: lugnande och skonsam mot tandköttet. -Fluor: stärker tänderna och minskar risken för karies. -Hydroxyapatit: har kliniskt bevisat reparerar tandytan.

Bli först med att recensera denna produkt

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Tandblekning Pro Kit

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

E-commerce and design by: Crealevant