Handla redan nu för att vara säker på att ditt paket kommer hem i god tid innan jul! Sista beställningsdag för leverans innan jul är 18/12. Happy shopping!

Dual Foam Tandblekning

Beconfident Skummande tandkräm ersätter Din vanliga tandkräm och den består av två steg som rengör och bleker dina tänder överallt*. Du borstar endast med Dual Foam i 3 minuter morgon och kväll.

459 kr
  • Köp 2 för 399 kr st och Spara 14%
Steg 1 Cleaning: Borsta tänderna i 1 minut så att de blir rena och fräscha med rengöringsskummet. Du får en riktigt skön känsla av riktigt blanka och rena tänder. Skölj.

Steg 2 Whitening: Borstar tänderna 2 minuter igen med lätt hand så att tandblekningsskummet får verka. Skölj ej.

*Både rengör och bleker alla sidorna på Dina tänder, inte bara framtänderna, utan mellan och bakom där det normalt är svårt att komma åt.

Upprepa morgon och kväll under tre veckor eller tills Dual Foam tar slut. Dual Foam innehåller INGA slipmedel och lämpar sig bra för både manuell och elektrisk tandborstning. För att underhålla vitheten hos dina tänder kan du använda Beconfident Stay White en gång i veckan för att rengöra och lyfta bort fläckar som kommer naturligt av ditt vätske- och matintag.

Detta är alternativet för dig som vill ha vita tänder utan hårt slitage på tandkött och emalj. Dessutom så tar den inte mer tid (endast 2 min extra per dag) så det är enkelt att genomföra hela kuren.

Produktpresentation på engelska

Innehåll för steg 1 rengöring:
Aqua, Alcohol, Glycerin ̧ Polysorbate 20, Poloxamer 188, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Saccharin, Sucralose, Poloxamer 407, Mentha Piperita Oil, L-Menthol, Sodium Citrate, Potassium Acesulfame, Sodium Benzoate, Caffeine, Limonene.

Innehåll för steg 2 tandblekning:
Aqua, alcohol, menta piperita oil, sodium lauryl sulfate, sodium saccharin, sucralose, poloxamer 407, sodium coco-sulfate, disodium EDTA, sodium citrate, potassium hydroxide, limonene, linalool.

Recensioner

Kundrecensioner

Fungerade inte Recenserad av Paulina
Antal stjärnor:
Tyvärr fungerade inte detta på mig. Använde produkten i 3 veckor och såg bara en liten förändring. Dock är mina tänder väldigt missfärgade, så det kanske har med det att göra. Produkten får av mig endast 1 stjärna, men jag skriver 3 då jag varit i kontakt med kundservice där jag fått suverän hjälp och nu väntar jag spänt på framtida resultat. (Skrevs den 2017-03-21)
Skummade!Recenserad av Sebastian
Antal stjärnor:
Har aldrig testat något liknande men är OK nöjd. Det framgår inte riktigt att det egentligen inte är en tandkräm utan mer ett skum. Nu kommer ju inte effekten direkt utan det tar ju några behandlingar. Men jag är glad att slippa munskenorna jag köpte sist, de var inte kul att ha i munnen :/ (Skrevs den 2015-08-24)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Dual Foam Tandblekning

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

E-commerce and design by: Crealevant