Handla redan nu för att vara säker på att ditt paket kommer hem i god tid innan jul! Sista beställningsdag för leverans innan jul är 18/12. Happy shopping!

Tandblekning Strips 5-pack

NEW! Smidig tandblekning att använda var som helst, när som helst

199 kr
Våra HELT NYA Strips är enkla, snabba och effektiva att använda. De utvecklades av den internationella Beconfident® -forskargruppen i samarbete med en av de mest kända tandläkarna inom tandblekning. Den innovativa Dual Boost X3-tekniken garanterar ett omedelbart synligt vitare resultat efter bara 15 minuter! Du får ljusa vita tänder för ett vackert och attraktivt leende. Ingen formning av munskenor behövs utan det är bara att öppna förpackningen och köra igen. Beconfident® tandblekningsstrips är extra tunna och formade för att passa perfekt på övre och nedre tänderna.

Fördelar


  • Upp till 3 nyanser vitare på 5 dagar

  • Avancerad blekning: Dual Boost gelen tar effektivt bort fläckar (från t.ex. kaffe, te, tobak, rött vin) ovan och under emaljen för djupare blekning. Återskapar tändernas naturliga vithet.

  • 100% säkert:Vår egna unika teknologi utan peroxider och därmed ingen risk för smärta, ilningar eller andra obehagliga bieffekter.

  • Kliniskt testad

  • Högsta kvalitet.

  • Behaglig att använda (och syns ej!)

  • Lätta att ta med sig på resorSå här används dom:

1. Vi rekommenderar att använda en spegel för att applicera stripsen.
2. Öppna påsen försiktigt och ta ut den transparanta folien med stripsen. (Öppnad påse ska användas direkt, vänta inte längre än 15 minuter efter öppning).
3. Lyft av den längre rektangulära remsan från folien. Placera den på den övre tandraden med den sida som satt på folien mot tänderna. Placera jämt med tandköttet. Återstående strip ska vikas bakom tänderna. Tryck lätt mot stripsen för att fästa på tänderna.
4. Ta bort den korta, svagt böjda remsan för den nedre tandraden från folien. Applicera den på den nedre raden av tänder som beskrivs för övre raden. Tryck försiktigt för att fästa.
5. Låt verka i 15 minuter.
6. Avlägsna stripsen. Resterande gelrester kan tas bort med tandborste om nödvändigt. Skölj munnen ordentligt med vatten.

Bli först med att recensera denna produkt

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Tandblekning Strips 5-pack

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:

E-commerce and design by: Crealevant