Handla redan nu för att vara säker på att ditt paket kommer hem i god tid innan jul! Sista beställningsdag för leverans innan jul är 18/12. Happy shopping!

Tandblekning X3 Strips

NYHET! Smidig tandblekning för vitare tänder när som helst, var som helst. Denna produkt innehåller vår Premium X3-gel med 0.1% hydrogenperoxid för bästa resultat.

295 kr

Våra HELT NYA Strips är enkla, snabba och effektiva att använda. De utvecklades av den internationella Beconfident® -forskargruppen i samarbete med en av de mest kända tandläkarna inom tandblekning. Den innovativa Dual Boost X3-tekniken garanterar ett omedelbart synligt vitare resultat efter bara 15 minuter! Du får ljusa, vita tänder för ett vackrare leende. Beconfident® tandblekningsstrips är extra tunna och formade för att passa perfekt på övre och nedre tänderna. Ingen formning av munskenor behövs utan det är bara att öppna förpackningen så är du good to go!

  • Synligt resultat med upp till 3 nyanser vitare på 5 dagar; 4 nyanser på 10 dagar
  • Avancerad blekning med vår Dual Boost-gelen som effektivt tar bort fläckar (från t.ex. kaffe, te, tobak och rött vin) ovan och under emaljen för en djupare blekning. Återskapar tändernas naturliga vithet.
  • 100% säkert - vår unika teknologi är utvecklad så att den inte orsakar ilningar eller andra obehagliga bieffekter.
  • Kliniskt testad
  • Högsta kvalitet på alla Beconfident® tandblekningsprodukter, utvecklade i Sverige och producerade i Sverige och USA. 
  • Lätt och behaglig att använda (och syns ej!)
  • Supersmidiga att ha med och använda när som helst, var som helst 

Så här gör du:
Tips! Vi rekommenderar att använda en spegel för att lättast applicera stripsen.
1. Öppna påsen försiktigt och ta ut den transparanta folien med stripsen. Öppnad påse ska användas direkt, vänta inte längre än 15 minuter efter öppning. 
2. Lyft av den längre rektangulära remsan från folien. Placera den på den övre tandraden med den sida som satt på folien mot tänderna. Placera jämt längst med tandköttet. Återstående strip ska vikas bakom tänderna. Tryck lätt mot stripsen för att fästa på tänderna.
3. Ta bort den korta, svagt böjda remsan för den nedre tandraden från folien. Applicera den på den nedre raden av tänder som beskrivs för övre raden. Tryck försiktigt för att fästa.
4. Låt verka i 15 minuter.
5. Avlägsna stripsen. Resterande gelrester tas enkelt bort med hjälp av en tandborste. Skölj munnen ordentligt med vatten.


Njut av ditt vita leende!

Recensioner

Kundrecensioner

Perfekt!Recenserad av Lisa
Antal stjärnor:
Väldigt positivt överraskad! Såg skillnad efter 2-3 behandlingar på 15 min. Klar nu och blev sjukt nöjd :) (Skrevs den 2020-03-05)
Över förväntanRecenserad av Ulf
Antal stjärnor:
Såg liknande i Amerika för något år sedan. Kom in på hemsidan och var tvungen att testa. Nu har jag fått tillbaka mitt vita leende som jag hade för några år sedan (20) Kommer beställa igen. Tack (Skrevs den 2020-01-16)
Först tandbleknings produkten som jag kan använda när jag jobbar!Recenserad av John
Antal stjärnor:
Funkar perfekt! Innan jag börjar jobba i datorn sätter jag på de 2 små tejperna uppe och ner låter de sitta där tills jag ska iväg på möte i ca 30 minuter det är inte så noga. När jag tar bort tejpen sköljer munnen känner jag hur fräsch jag är i hela munnen och andedräkten och känner mig självsäker att gå in i nästa kundmöte. Det känns som jag hade de vitaste snyggaste tänderna på hela mötet vilket ger mig bra självförtroende när jag presenterar våra produkter speciellt när det är första gången. Super jag använder dem alltid en halvtimme innan möten men bra självförtroende.
Rekommenderas för alla oavsett vilket jobb så är det alltid bra att ha snygga vita tänder och en bra andedräkt bara med 2 tejpremsor! (Skrevs den 2020-01-08)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Tandblekning X3 Strips

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:
Nyhet

E-commerce and design by: Crealevant