Tandblekning Strips

Nyhet - Smidig tandblekning att använda varsomhelst, närsomhelst. Denna produkten innehåller vår Premium X3 gel med 0.1% hydrogen peroxid.

295 kr
Våra HELT NYA Strips är enkla, snabba och effektiva att använda. De utvecklades av den internationella Beconfident® -forskargruppen i samarbete med en av de mest kända tandläkarna inom tandblekning. Den innovativa Dual Boost X3-tekniken garanterar ett omedelbart synligt vitare resultat efter bara 15 minuter! Du får ljusa vita tänder för ett vackert och attraktivt leende. Ingen formning av munskenor behövs utan det är bara att öppna förpackningen och köra igen. Beconfident® tandblekningsstrips är extra tunna och formade för att passa perfekt på övre och nedre tänderna.

Fördelar


  • Upp till 3 nyanser vitare på 5 dagar; 4 nyanser på 10 dagar
  • Avancerad blekning: Dual Boost gelen tar effektivt bort fläckar (från t.ex. kaffe, te, tobak, rött vin) ovan och under emaljen för djupare blekning. Återskapar tändernas naturliga vithet.
  • 100% säkert:Vår unika teknologi är utvecklad så att den inte orsakar ilningar eller andra obehagliga bieffekter.
  • Kliniskt testad
  • Högsta kvalitet.
  • Behaglig att använda (och syns ej!)
  • Lätta att ta med sig på resor


Så här används dom:

1. Vi rekommenderar att använda en spegel för att applicera stripsen.
2. Öppna påsen försiktigt och ta ut den transparanta folien med stripsen. (Öppnad påse ska användas direkt, vänta inte längre än 15 minuter efter öppning).
3. Lyft av den längre rektangulära remsan från folien. Placera den på den övre tandraden med den sida som satt på folien mot tänderna. Placera jämt med tandköttet. Återstående strip ska vikas bakom tänderna. Tryck lätt mot stripsen för att fästa på tänderna.
4. Ta bort den korta, svagt böjda remsan för den nedre tandraden från folien. Applicera den på den nedre raden av tänder som beskrivs för övre raden. Tryck försiktigt för att fästa.
5. Låt verka i 15 minuter.
6. Avlägsna stripsen. Resterande gelrester kan tas bort med tandborste om nödvändigt. Skölj munnen ordentligt med vatten.

Recensioner

Kundrecensioner

Över förväntanRecenserad av Ulf
Antal stjärnor:
Såg liknande i Amerika för något år sedan. Kom in på hemsidan och var tvungen att testa. Nu har jag fått tillbaka mitt vita leende som jag hade för några år sedan (20) Kommer beställa igen. Tack (Skrevs den 2020-01-16)
Först tandbleknings produkten som jag kan använda när jag jobbar!Recenserad av John
Antal stjärnor:
Funkar perfekt! Innan jag börjar jobba i datorn sätter jag på de 2 små tejperna uppe och ner låter de sitta där tills jag ska iväg på möte i ca 30 minuter det är inte så noga. När jag tar bort tejpen sköljer munnen känner jag hur fräsch jag är i hela munnen och andedräkten och känner mig självsäker att gå in i nästa kundmöte. Det känns som jag hade de vitaste snyggaste tänderna på hela mötet vilket ger mig bra självförtroende när jag presenterar våra produkter speciellt när det är första gången. Super jag använder dem alltid en halvtimme innan möten men bra självförtroende.
Rekommenderas för alla oavsett vilket jobb så är det alltid bra att ha snygga vita tänder och en bra andedräkt bara med 2 tejpremsor! (Skrevs den 2020-01-08)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Tandblekning Strips

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:
Nyhet

E-commerce and design by: Crealevant