Handla redan nu för att vara säker på att ditt paket kommer hem i god tid innan jul! Sista beställningsdag för leverans innan jul är 18/12. Happy shopping!

Tandkräm för vitare tänder


Upptäck den mest kompletta tandkrämen någonsin! 
 

Vad är Multifunctional Whitening Tandkräm?

Beconfident® spenderade två år tillsammans med världsledande tandläkare för att ta fram den mest kompletta tandkrämen på marknaden. Vi ville ha en tandkräm som man kan använda året runt, dag ut och dag in, som skyddar mot karies och plack, stärker tandköttet, tar bort fläckar och samtidigt gör tänderna vitare. Vi ville också, eftersom vi vet att dagens samhälle kan vara stressigt och allt annat än avkopplande, se till att dessa två minuterna morgon och kväll blir en tid för dig själv att koppla av och reflektera. Vi skapade fyra stycken smaker så att det finns en smak för varje tillfälle, samt en "sensitive"-variant om du upplever att du har tänder och tandkött som är extra känsligt.

Klinisk bevisad effekt

Beconfident® Multifunctional Tandkräm har genomgått en studie vars huvudmål var att testa säkerheten och effektiviteten. Denna nya tandkräm innehåller en blandning av fluor, kaliumnitrat, kalciumfosfat, zink, kol och kalciumperoxid för att ge användaren bästa möjliga munvård. Dessutom innehåller den vitt aktivt kol som har samma fördelar som det populära svarta kolet, men utan att tandkräm och handfat blir helt svart. Målet var att testa produktens säkerhet och effektivitet i en fyra veckor lång klinisk studie, samt för att få in feedback om produkten. Studien utfördes i enlighet med riktlinjerna för god klinisk praxis och ADA riktlinjer för testning av tandkräm och tandblekningsprodukter.

Vad blev resultatet av vår kliniska studie?

1. Tänderna blir två nyanser vitare på 14 dagar och upp till fyra nyanser vitare på 28 dagar vid borstning två gånger/dag.
2. Fräsch andedräkt i upp till åtta timmar (betydligt bättre än marknadsledaren!)
3. Bevisat säker för emalj med mycket lågt RDA-värde (Relative Dentin Abrasivity) jämfört andra tandkrämer
4. Orsakar varken irritation i tandköttet eller känslighet/smärta i tänder
5. Gör tänderna vitare mer effektivt än den ledande whitening-tandkrämen som innehåller peroxid (Colgate Optic White)
6. 21 av 25 försökspersoner såg resultat inom en vecka
7. Undersökningar efter användning visar att användarna var mycket nöjda med resultat och skulle rekommendera köp till en vän.

  • Sulfatfri
  • Parabenfri
  • Vegansk
  • Cruelty free
  • 98% naturliga ingredienser
  • Kan användas med elektrisk eller manuell tandborste

7 artiklar

per sida

7 artiklar

per sida

E-commerce and design by: Crealevant