Tandblekningspenna 4ml

Dubbelt så mycket gel

395 kr
Det finns ingen tandblekning som är permanent. Allt man dricker och äter, vilken livstil man följer och vilka munvårds rutiner man har påverkar hälsan generellt, ens munhälsa och tändernas vithet speciellt.

Beconfidents olika Start kit är utvecklade för mellan 10 och 14 dagars behandling. Tandblekningspennan är en *Touch-Up-Penna’ som är ett enkel, snabb och ett bra komplement för att underhålla vitheten mellan tandbleknings perioderna.
Den är enkelt at ta med sig – är skonsam och kan appliceras hur ofta man önskar. Man ’penslar’ blekgelen jämnt på de emaljytor Du önskar bleka. Ett enkelt och effektivt sätt att underhålla vitheten. Blekpennan är perfekt att ha med när du bara snabbt vill "förbättra på" eller om du märker att blekningen har missat på någon tand. Blekpennan är alltså ett väldigt bra komplement till våra Start Kit med anpassningsbara munskenor för över och under tandrad som används i alla vårt Start Kt.

Blekpennan använder man genom att göra en cirkulär rörelse på tanden där man vill förbättra vitheten på tanden. Kombinationen av den cirkulära rörelsen och gelen i blekpennan gör att ett effektivt resultat uppnås.

Den huvudsakliga aktiva ingrediensen är en hög halt av sodium bikarbonat 32% för att lösa upp protein beläggningar samt Aloe Vera som är lugnande för tandköttet. Givetvis Fluor för att motverka karies. Finns även tillgänglig i 2ml.

Aktiva Ingredienser i tandblekningspennnan:


-Sodium Bikarbonat: Penetrerar tanden efter ca 8 minuter och bildar fria karbonater
-Aloe Vera: Lugnande och skonsamt för tandköttet
-Fluor: För att stärka tänderna och minska uppkomsten av karies
-Ekologisk Melonsmak: För en fräsch upplevelse

Produktpresentation om tandblekningspennan på engelska


Bli först med att recensera denna produkt

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Tandblekningspenna 4ml

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:

E-commerce and design by: Crealevant