Tandblekningspenna

För att underhålla vitheten. Enkel att använda och ha ’on-the-go’

295 kr
Det finns ingen tandblekning som är permanent. Allt man dricker och äter, vilken livstil man följer och vilka munvårds rutiner man har påverkar hälsan generellt, ens munhälsa och tändernas vithet speciellt.

Beconfidents olika Start kit är utvecklade för mellan 10 och 14 dagars behandling. Tandblekningspennan är en *Touch-Up-Penna’ som är ett enkel, snabb och ett bra komplement för att underhålla vitheten mellan tandbleknings perioderna.
Den är enkelt at ta med sig – är skonsam och kan appliceras hur ofta man önskar. Man ’penslar’ blekgelen jämnt på de emaljytor Du önskar bleka. Ett enkelt och effektivt sätt att underhålla vitheten. Blekpennan är perfekt att ha med när du bara snabbt vill "förbättra på" eller om du märker att blekningen har missat på någon tand. Blekpennan är alltså ett väldigt bra komplement till våra Start Kit med anpassningsbara munskenor för över och under tandrad som används i alla vårt Start Kt.

Blekpennan använder man genom att göra en cirkulär rörelse på tanden där man vill förbättra vitheten på tanden. Kombinationen av den cirkulära rörelsen och gelen i blekpennan gör att ett effektivt resultat uppnås.

Den huvudsakliga aktiva ingrediensen är en hög halt av sodium bikarbonat 32% för att lösa upp protein beläggningar samt Aloe Vera som är lugnande för tandköttet. Givetvis Fluor för att motverka karies. Finns även tillgänglig i 4ml.

Aktiva Ingredienser i tandblekningspennnan:


-Sodium Bikarbonat: Penetrerar tanden efter ca 8 minuter och bildar fria karbonater
-Aloe Vera: Lugnande och skonsamt för tandköttet
-Fluor: För att stärka tänderna och minska uppkomsten av karies
-Ekologisk Melonsmak: För en fräsch upplevelse

Produktpresentation om tandblekningspennan på engelska


Recensioner

Kundrecensioner

Att den fungerar.Recenserad av Ztrype
Antal stjärnor:
Jag har bara använt start kittet i 4 dagar och redan sett resultat! (Skrevs den 2017-04-22)
Snabbt och enkeltRecenserad av Izabelle
Antal stjärnor:
Denna penna är verkligen definitionen av snabbt och enkelt, för mig så tar jag bara hårfönen mot tänderna så att de blir torra, stryker på med pennan på de tänder som syns när man pratar och ler, sen på med hårfön igen och vips så har jag vita tänder för kvällen! (Skrevs den 2016-04-01)
Varning dålig kvalitéRecenserad av Johanna
Antal stjärnor:
Min penna fungerar inte! Står i de knappa instruktionerna man får att man bara ska vrida och så ska gelén komma ut men pennan är "gängpaj" så det fungerar inte....

Kommentar från Beconfident: Tyvärr kan det ibland hända att produkten är skadad (dock väldigt sällan), som i detta fall. Då är det bara att kontakta oss så kan vi skicka ut en ny produkt eller komma med någon annan lösning. Blekpennan håller en hög kvalitet. (Skrevs den 2015-11-01)
Dåliga instruktionerRecenserad av Lena
Antal stjärnor:
Det är knapphändig information hur ofta man kan använda denna blekningspenna? Morgon och kväll under en vecka eller? Jag har testat 2 gånger så jag kan inte ännu säga om jag fått ett bländvitt leende :)

Kommentar från Beconfident: Instruktionerna kan ses om man klickar på "manual-knappen" här ovanför.
Tyvärr står där inte hur ofta tandblekningen kan utföras per dygn, detta är information som vi helt har missat att inkludera i manualen.
Blekpennan kan användas flera gånger utan problem. (Skrevs den 2015-08-26)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Tandblekningspenna

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:

E-commerce and design by: Crealevant