Handla redan nu för att vara säker på att ditt paket kommer hem i god tid innan jul! Sista beställningsdag för leverans innan jul är 18/12. Happy shopping!

Tandblekningspenna 2ml

För ett vitare leende - perfekt komplement mellan tandblekningskurer

295 kr

Beconfident Touch-Up Cleaning Pen 2ml är det perfekta komplementet för att enkelt, snabbt och effektivt underhålla dina vitare tänder mellan tandblekningskurerna. Den är skonsam mot tänderna, enkel att ta med och kan smidigt appliceras hur ofta man önskar. Pensla blekgelen jämnt över tänderna, fungerar lika bra för att "bättre på" tandblekningen eller intensifiera blekningen av en specifik tand. Går att använda separat men används med fördel i samband med ett av våra kompletta tandblekningskit för att underhålla vitheten mellan tandblekningskurerna. Gelen har en ekologisk smak av melon för en ännu fräschare upplevelse. 

Använd Touch-Up Cleaning Pen genom att man pensla på blekgelen med hjälp av en cirkulär rörelse på de tänder du önskar bleka. Kombinationen av den cirkulära rörelsen tillsammans med tandblekningsgelen ger bäst effekt. 


Aktiva Ingredienser i tandblekningspennnan:

-Sodiumbikarbonat 32%: Löser upp proteinbeläggningar, penetrerar tanden efter ca 8 minuter och bildar fria karbonater
-Aloe Vera: Lugnande och skonsamt för tandköttet
-Fluor: För att stärka tänderna och minska uppkomsten av karies 


Produktpresentation om tandblekningspennan på engelska


Recensioner

Kundrecensioner

Att den fungerar.Recenserad av Ztrype
Antal stjärnor:
Jag har bara använt start kittet i 4 dagar och redan sett resultat! (Skrevs den 2017-04-22)
Snabbt och enkeltRecenserad av Izabelle
Antal stjärnor:
Denna penna är verkligen definitionen av snabbt och enkelt, för mig så tar jag bara hårfönen mot tänderna så att de blir torra, stryker på med pennan på de tänder som syns när man pratar och ler, sen på med hårfön igen och vips så har jag vita tänder för kvällen! (Skrevs den 2016-04-01)
Varning dålig kvalitéRecenserad av Johanna
Antal stjärnor:
Min penna fungerar inte! Står i de knappa instruktionerna man får att man bara ska vrida och så ska gelén komma ut men pennan är "gängpaj" så det fungerar inte....

Kommentar från Beconfident: Tyvärr kan det ibland hända att produkten är skadad (dock väldigt sällan), som i detta fall. Då är det bara att kontakta oss så kan vi skicka ut en ny produkt eller komma med någon annan lösning. Blekpennan håller en hög kvalitet. (Skrevs den 2015-11-01)
Dåliga instruktionerRecenserad av Lena
Antal stjärnor:
Det är knapphändig information hur ofta man kan använda denna blekningspenna? Morgon och kväll under en vecka eller? Jag har testat 2 gånger så jag kan inte ännu säga om jag fått ett bländvitt leende :)

Kommentar från Beconfident: Instruktionerna kan ses om man klickar på "manual-knappen" här ovanför.
Tyvärr står där inte hur ofta tandblekningen kan utföras per dygn, detta är information som vi helt har missat att inkludera i manualen.
Blekpennan kan användas flera gånger utan problem. (Skrevs den 2015-08-26)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Tandblekningspenna 2ml

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

E-commerce and design by: Crealevant