Handla redan nu för att vara säker på att ditt paket kommer hem i god tid innan jul! Sista beställningsdag för leverans innan jul är 18/12. Happy shopping!

Tandblekningsgel X1 Refill

Peroxidfri | Tandblekning | Synligt vitare tänder

249 kr

Beconfident® tandblekningsgel refill innehåller 10 ml effektiv och skonsam tandblekningsgel för enkel tandblekning hemma. Den blekande effekten uppstår dels tack vare att gelen löser upp ytliga missfärgningar men också genom en oxidation av djupare sittande organiska föreningar i emalj och dentin som ger synligt vitare tänder. Beconfidents metod bygger på en kombination av djuprengörande substanser och aktivt blekande 32% sodium bikarbonat. Till skillnad från väteperoxid som kan ge obehagliga ilningar och smärtor i tänderna är våra aktiva substanser skonsamma och helt fria från biverkningar. Tandblekningsfelen är dessutom smaksatt men en frisk ekologisk melonsmak för en fräsch och behaglig behandling.

X1 Refill kan självklart användas med alla våra munskenor samt till skenor som är framtagna av tandläkare. När du väljer vår tandblekningsgel har du alltid 100% nöjd kund-garanti.   • Upp till 5 nyanser vitare nyanser på 8 dagar

  • Avancerad formula tar effektivt bort fläckar och återskapar tändernas naturliga vithet

  • Stärker tänderna tack vare kombinationen av naturliga ingredienser som hjälper till att re-minalisera emaljen 

  • Egenutvecklad, unik teknologi utan peroxider och därmed ingen risk för smärta eller andra obehagliga bieffekter

  • Fri från BPA, TEA och parabener

  • Mer än 85% naturliga ingredienser

  • 100% nöjd kund-garanti


Aktiva ingredienser


-Sodium Bikarbonat: Penetrerar tanden efter ca 8 minuter och startar och bildar fria karbonater
-Aloe Vera: Lugnande och skonsamt för tandköttet
-Fluor: För att stärka tänderna och minska uppkomsten av karies 


Recensioner

Kundrecensioner

Nöjd!Recenserad av Lynda
Antal stjärnor:
Jag har använt denna produkt i några år nu och jag ser en skillnad efter första användning. Jag gillar ett naturligt lätt resultat vilken jag brukar få efter 2-3 användningar. Jag tycker priset är super!

Nu är jag sugen på att prova den aningen dyrare blekning de säljer men frågan är om det är värt de när priset är så bra på dessa och jag blir nöjd!! Åtekomande kund säkert i 8 år nu, kan det stämma.. oj, garanterat 5år iaf ;) (Skrevs den 2019-03-01)
Varken eller...Recenserad av Karin
Antal stjärnor:
Produkten är inte obehaglig att använda och smaken av melon är helt okej. Men jag ser absolut ingen effekt på mina tänder. Jag fick en ny omgång av företaget som kompensation. Men inte heller nu får jag vitare tänder trots att jag använt produkten många gånger nu. Det är enkelt att avgöra eftersom jag endast försöker bleka den övre tandraden och kan då jämföra resultatet med den undre. Noll effekt.

Kommentar av Beconfident: Tråkigt att höra, men tyvärr fungerar inte vår tandblekning till alla, fungerar till 99%. Orsaken till detta kan vara många olika, det kan exempelvis bero på att tänderna är missfärgade längre in i emaljen och då kommer inte vår gel åt att rengöra/bleka tänderna. Det kan även hända att man använt tandblekningen på fel sätt eller inte följt behandlingen fullt ut. Vi erbjuder vår "nöjdhetsgaranti" där man kan få pengarna tillbaka om man inte är nöjd, trots upprepade försök. (Skrevs den 2017-01-14)
SmakRecenserad av Cathrin
Antal stjärnor:
Den smakar lite sliskigt.. men bättre än gelén jag köpte av tandläkaren, den var allt annat än sliskig men den fungerade iofs bra. Denna blekgel är okej, synligt resultat efter 3-4 behandlingar. (Skrevs den 2015-09-01)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Tandblekningsgel X1 Refill

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

E-commerce and design by: Crealevant