Handla redan nu för att vara säker på att ditt paket kommer hem i god tid innan jul! Sista beställningsdag för leverans innan jul är 18/12. Happy shopping!

Tandblekning Premium X3 Kit

Effektiv tandblekning med en två stegs-formula och gradvis starkare gel för bästa resultat.

799 kr

Beconfidents Premium X3 Kit är vårt bästa Start Kit som består av två olika tandblekningsgeler. Det innehåller i basen samma ingredienser som i vårt Dual Boost X2 Start Kit, men med en två stegs-formula för ännu bättre effekt.

Steg 1 innehåller vår exklusiva peroxidfria Dual-Boost tandblekningsgel baserat på 32% sodium bikarbonat samt Cocos Sulfat. Den har en patenterad blekningsteknologi som ger snabbare och bättre resultat än någon annan blekning utan peroxider. Blekgelen är främst utvecklad för att lyfta bort yttre missfärgningar och rengöra tandytan så att man får tillbaka tändernas ursprungliga vithet. De aktiva ingredienserna är väl beprövade och är skonsamma samt helt fria från biverkningar. Detta steg skall man helst tålmodigt genomföra minst 3-4 dagar under 15 minuter innan man går vidare till nästa steg.

Steg 2 har maximalt tillåten Hydrogenperoxid för hemmabruk. Hydrogen peroxiden är identiskt med den som tandläkare använder vid tandblekning som verkar annorlunda än peroxidfria produkter och oxiderar inte bara fläckar på tandens yta utan även bleker dentinet inuti tänderna. Detta steg ger extra vithet. Peroxid kan orsaka känslighet men den försvinner efter ett tag. Man kan fortsätta upp till åtta dagar om man så önskar eller sluta när man är nöjd. Ingen tandblekning är permanent utan det är viktigt att skydda tänderna mot missfärgningar och underhålla vitheten - paketet innehåller därför Beconfident® Tandgloss som skyddar emaljen från missfärgningar och den går även att borsta tänderna med.


Missa inte vårt smidiga refillpaket, allt du behöver för att upprepa kuren och bibehålla ditt fina resultat!


Fördelar

  • Upp till 4 nyanser vitare på 7 dagar; 6 nyanser på 14 dagar och 1-2 nyanser på bara 30 minuter
  • Avancerad blekning: Dual Boost gelen tar effektivt bort fläckar (från t.ex. kaffe, te, tobak, rött vin) ovan och under emaljen för djupare blekning. Återskapar tändernas naturliga vithet.
  • Stärker: Kombinationen av naturliga ingredienser hjälper till att re-minalisera emaljen
  • Testad & Godkänd av läkemedsverket.
  • Högsta kvalitet, tillverkad i Sverige & USA
  • Mer än 85% naturliga ingredienser

Observera att populära Beconfident® Tandgloss (värde 189:-) som skyddar mot nya missfärgningar och ger extra lyster till tänderna medföljer i detta paket.

Produktpresentation på engelskaAktiva Ingredienser


-Sodium Coco-Sulfate: Aktiveras direkt i kontakt med tanden. Lyfter effektivt bort missfärgning från tänder. -Sodium Bikarbonat: Penetrerar tanden efter ca 8 minuter och startar en andra våg av rengöring och bildar fria karbonater. - 0.1% Hydrogen Peroxid: Bleker tänderna djupare och ger ytterligare en nyans vitare tänder -Aloe Vera: Lugnande och skonsamt för tandköttet. -Fluor: För att stärka tänderna och minska uppkomsten av karies. -Ekologisk Mint: För en fräsch upplevelse.


Vanliga frågor om Premium Kitet:


Vad är och hur fungerar Dual-Boost gelen? Dual-Boost är en unik och patenterad teknologi. Den fungerar i två olika steg för att ta fram vitheten i ens tänder: Steg 1. Direkt när gelen kommer i kontakt med tanden aktiveras ämnet Sodium Coco-Sulfat som går in och rengör och tar bort missfärgningar på djupet. Steg 2. Efter ca 8 minuter aktiveras sedan ämnet Sodium Bicarbonat som går in och löser upp andra former av missfärgningar på djupet. Detta betyder att tänderna behandlas med två olika metoder, vilket ger ett verkligt bra slutresultat. Dessutom ser man resultat redan efter 30 minuter om man behöver snabbt få lite vitare tänder! Vad är skillnaden mellan Premium kit och Start kit? Vilken bör jag välja? Kort kan man säga att premiumkitet är betydligt mer effektivt och erbjuder den patenterade dual-boost teknologin som ger ett snabbare och vitare resultat. Med premiumpaketet medföljer dessutom tandglossen (värde 189:-) som skyddar och ger ett extra lyster till ens tänder samt dubbelt mer av dual-boost gelen (16ml istället för 10ml). Vi rekommenderar premiumkitet, dock får man även en väldigt bra tandblekning i det vanliga startkitet. Vilken smak är det på Tandglossen? Vanligtvis så är det smaken mint som följer med vid köp av premiumkitet.

Recensioner

Kundrecensioner

Fråga Recenserad av Therese
Antal stjärnor:
Hur länge ska Dual-Boost gelen verka per gång?

Beconfident svarar:
Hej Therese, den skall verka 15 min per gång.

(Skrevs den 2017-05-05)
superfint!Recenserad av Evelina
Antal stjärnor:
Jag tycker resultatet är superfint! Tänderna fick absolut en uppfräschning, och jag kommer definitivt använda produkterna igen. jag fick inga ilningar, vilket jag alltid brukar få av tandblekningsprodukter. Så för dig som är orolig för starka tandblekningsmetoder, så tror jag verkligen att detta kan vara en produkt för dig. (Skrevs den 2016-09-19)
Bra resultat efter 7 dagarRecenserad av Peter
Antal stjärnor:
Jag var lite misstänksam om det verkligen skulle fungera eftersom jag snusar men även om jag började se resultat redan efter några dagar så blev mina tänder väldigt mycket vitare och hälsosammare än dom någonsin gjort innan. Jag tänker nog inte sluta snusa men detta hjälper till att att ändå ha ett snyggt smile. Jag tänker försätta använda detta kitet och kommer antagligen köra en behandling till om två månader, ska bli intressant att se hur långt resultatet håller. Inte heller någon känslighet eller ilning har märkts. (Skrevs den 2016-09-16)
3 av 5Recenserad av Anna
Antal stjärnor:
Jag har blekt tänderna många gånger. Allt från hos tandläkaren till vanliga hemmakit. Totalt sett är jag nöjd och detta funkade bra MEN! Jag hade förväntat mig att endast bleka en gång. När jag fick paketet insåg jag att det var en behandling för typ en vecka.. men jag fullföljde och tänderna blev vitare men ni måste vara tydligare i hur nu marknadsför denna produkt. Tack.

Svar från Beconfident:
Det finns tyvärr ingen s.k. "quick-fix" när det kommer till hemma tandblekning och som ger en stor förändring direkt. Dvs. du skall inte förvänta dig att du har vita tänder direkt till kvällens festligheter eller till dejten du tänkt gå på.
Dock kan du med premium-tandblekningen se en nyanskillnad på 1-2 steg efter bara 30 min.
Vill man ha ett verkligt snabbt resultat och en stor förändring får man besöka en tandklinik som har rätt att använda sig av betydligt starkare ämnen än vad vi kan erbjuda i och med att den blekningen sker under professionell övervakning.
Det finns tyvärr även oseriösa aktörer på marknaden som erbjuder tandblekning och som använder sig av farliga peroxider trots att EU-förbjöd detta år 2012.
Säkerhet är topp prioritet för oss och vi vill erbjuda ett 100% säkert alternativ. (Skrevs den 2015-08-24)
Vitare tänderRecenserad av Jenny
Antal stjärnor:
Enormt nöjd med resultatet.:)
Inte gjort så många behandlingar, men fått mycket vitare tänder och de är fortfarande vita även om det var längesen jag gjorde sista blekningen.
Jag har känsliga tandhalsar och var rädd att blekningen skulle förvärra eftersom jag hört att det finns den risken, men denna tandblekning var skonsam och påverkade inte alls tandhalsen. Självklart positivt med lågt pris, fri och snabb leverans, men blekningen var ändå det viktigaste och där får denna produkt 10 av 10 poäng! (Skrevs den 2015-08-20)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Tandblekning Premium X3 Kit

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

E-commerce and design by: Crealevant