Tandblekning Premium X3 Kit

Just nu dubblar vi din order!

799 kr
  • Köp 2 för 699 kr st och Spara 13%
Beconfidents Premium X3 Kit är som vårt Start Kit, fast ännu bättre. Den har allt du behöver för att bleka tänderna och innehåller vår nya exklusiva Dual-Boost tandblekningsgel som har en patenterad blekningsteknologi som ger snabbare och bättre resultat än någon annan peroxidfri blekning. Blekgelen aktiveras i två steg utan att förorsaka något som helst obehag eller smärta som är vanlig i annan tandblekning och speciellt i de som innehåller väteperoxid. Dessa kan ge obehagliga ilningar och smärtor i tänderna, men våra aktiva substanser är skonsamma och helt fria från biverkningar.

Behandlingen sker mellan 12-14 dagar. Tillsammans med vårt Tandgloss som skyddar tänderna mot missfärgningar är detta vårt mest effektiva och kompletta tandblekningssystem någonsin!

Fördelar

  • Upp till 4 nyanser vitare på 7 dagar; 6 nyanser på 14 dagar och 1-2 nyanser på bara 30 minuter

  • Avancerad blekning: Dual Boost gelen tar effektivt bort fläckar (från t.ex. kaffe, te, tobak, rött vin) ovan och under emaljen för djupare blekning. Återskapar tändernas naturliga vithet.

  • Stärker: Kombinationen av naturliga ingredienser hjälper till att re-minalisera emaljen

  • 100% säkert:Vår egna unika teknologi utan peroxider och därmed ingen risk för smärta, ilningar eller andra obehagliga bieffekter.

  • Testad & Godkänd av läkemedsverket.

  • Högsta kvalitet, tillverkad i Sverige & USA, inte i Asien.

  • Mer än 85% naturliga ingredienser


Observera att tandgloss medföljer i paketet!

Beconfidents populära tandgloss (värde 189:-) som skyddar och ger extra lyster till tänderna medföljer i detta paket.

Produktpresentation på engelska
Aktiva Ingredienser

-Sodium Coco-Sulfate: Aktiveras direkt i kontakt med tanden. Lyfter effektivt bort missfärgning från tänder.
-Sodium Bikarbonat: Penetrerar tanden efter ca 8 minuter och startar en andra våg av rengöring och bildar fria karbonater.
- 0.1% Hydrogen Peroxid: Bleker tänderna djupare och ger ytterligare en nyans vitare tänder
-Aloe Vera: Lugnande och skonsamt för tandköttet.
-Fluor: För att stärka tänderna och minska uppkomsten av karies.
-Ekologisk Mint: För en fräsch upplevelse.


Vanliga frågor om Premium Kitet:


Vad är och hur fungerar Dual-Boost gelen?
Dual-Boost är en unik och patenterad teknologi.
Den fungerar i två olika steg för att ta fram vitheten i ens tänder:

Steg 1. Direkt när gelen kommer i kontakt med tanden aktiveras ämnet Sodium Coco-Sulfat som går in och rengör och tar bort missfärgningar på djupet.
Steg 2. Efter ca 8 minuter aktiveras sedan ämnet Sodium Bicarbonat som går in och löser upp andra former av missfärgningar på djupet.

Detta betyder att tänderna behandlas med två olika metoder, vilket ger ett verkligt bra slutresultat.
Dessutom ser man resultat redan efter 30 minuter om man behöver snabbt få lite vitare tänder!

Vad är skillnaden mellan Premium kit och Start kit? Vilken bör jag välja?
Kort kan man säga att premiumkitet är betydligt mer effektivt och erbjuder den patenterade dual-boost teknologin som ger ett snabbare och vitare resultat. Med premiumpaketet medföljer dessutom tandglossen (värde 189:-) som skyddar och ger ett extra lyster till ens tänder samt dubbelt mer av dual-boost gelen (16ml istället för 10ml).

Vi rekommenderar premiumkitet, dock får man även en väldigt bra tandblekning i det vanliga startkitet.

Vilken smak är det på Tandglossen?
Vanligtvis så är det smaken mint som följer med vid köp av premiumkitet.

Recensioner

Kundrecensioner

Fråga Recenserad av Therese
Antal stjärnor:
Hur länge ska Dual-Boost gelen verka per gång?

Beconfident svarar:
Hej Therese, den skall verka 15 min per gång.

(Skrevs den 2017-05-05)
superfint!Recenserad av Evelina
Antal stjärnor:
Jag tycker resultatet är superfint! Tänderna fick absolut en uppfräschning, och jag kommer definitivt använda produkterna igen. jag fick inga ilningar, vilket jag alltid brukar få av tandblekningsprodukter. Så för dig som är orolig för starka tandblekningsmetoder, så tror jag verkligen att detta kan vara en produkt för dig. (Skrevs den 2016-09-19)
Bra resultat efter 7 dagarRecenserad av Peter
Antal stjärnor:
Jag var lite misstänksam om det verkligen skulle fungera eftersom jag snusar men även om jag började se resultat redan efter några dagar så blev mina tänder väldigt mycket vitare och hälsosammare än dom någonsin gjort innan. Jag tänker nog inte sluta snusa men detta hjälper till att att ändå ha ett snyggt smile. Jag tänker försätta använda detta kitet och kommer antagligen köra en behandling till om två månader, ska bli intressant att se hur långt resultatet håller. Inte heller någon känslighet eller ilning har märkts. (Skrevs den 2016-09-16)
3 av 5Recenserad av Anna
Antal stjärnor:
Jag har blekt tänderna många gånger. Allt från hos tandläkaren till vanliga hemmakit. Totalt sett är jag nöjd och detta funkade bra MEN! Jag hade förväntat mig att endast bleka en gång. När jag fick paketet insåg jag att det var en behandling för typ en vecka.. men jag fullföljde och tänderna blev vitare men ni måste vara tydligare i hur nu marknadsför denna produkt. Tack.

Svar från Beconfident:
Det finns tyvärr ingen s.k. "quick-fix" när det kommer till hemma tandblekning och som ger en stor förändring direkt. Dvs. du skall inte förvänta dig att du har vita tänder direkt till kvällens festligheter eller till dejten du tänkt gå på.
Dock kan du med premium-tandblekningen se en nyanskillnad på 1-2 steg efter bara 30 min.
Vill man ha ett verkligt snabbt resultat och en stor förändring får man besöka en tandklinik som har rätt att använda sig av betydligt starkare ämnen än vad vi kan erbjuda i och med att den blekningen sker under professionell övervakning.
Det finns tyvärr även oseriösa aktörer på marknaden som erbjuder tandblekning och som använder sig av farliga peroxider trots att EU-förbjöd detta år 2012.
Säkerhet är topp prioritet för oss och vi vill erbjuda ett 100% säkert alternativ. (Skrevs den 2015-08-24)
Vitare tänderRecenserad av Jenny
Antal stjärnor:
Enormt nöjd med resultatet.:)
Inte gjort så många behandlingar, men fått mycket vitare tänder och de är fortfarande vita även om det var längesen jag gjorde sista blekningen.
Jag har känsliga tandhalsar och var rädd att blekningen skulle förvärra eftersom jag hört att det finns den risken, men denna tandblekning var skonsam och påverkade inte alls tandhalsen. Självklart positivt med lågt pris, fri och snabb leverans, men blekningen var ändå det viktigaste och där får denna produkt 10 av 10 poäng! (Skrevs den 2015-08-20)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Tandblekning Premium X3 Kit

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

E-commerce and design by: Crealevant