Handla redan nu för att vara säker på att ditt paket kommer hem i god tid innan jul! Sista beställningsdag för leverans innan jul är 18/12. Happy shopping!

Beconfident Deluxe Kit

Ett lyxigt och komplett tandblekningssystem

695 kr
Ett paket för dig som vill ha ett komplett system med både tandblekning och efterbehandling. Förutom att paketet innehåller ett komplett Start Kit med 10ml blekgel och munskenor får du också tandglosset, blekpennan och den populära tandkrämen Supersmile®. Genom att köpa detta paketet sparar du över 60% då alla produkter separat har ett värde av 1102kr!

Munskenorna formas för individuell passform - precis som hos tandläkaren. Bleknings-effekten av tänderna kommer dels från en upplösning av ytliga missfärgningar, dels genom en oxidation av djupare sittande organiska föreningar i emalj och dentin. Beconfidents metod bygger på en kombination av rengörande substanser (surfaktant, Surface Active Agents) och aktivt blekande 32% sodium bikarbonat. Till skillnad från väte-peroxid som kan ge obehagliga ilningar och smärtor i tänderna är våra aktiva substanser skonsamma och helt fria från biverkningar.

Fördelar


  • Upp till 4 nyanser vitare nyanser på 10 dagar

  • Avancerad blekning: Tar effektivt bort fläckar och återskapar tändernas naturliga vithet.

  • Stärker: Kombinationen av naturliga ingredienser hjälper till att re-minalisera emaljen

  • Säkert: Vår egna unika teknologi utan peroxider och därmed ingen risk för smärta eller andra obehagliga bieffekter. Fri från BPA, TEA och parabener

  • Efterbehandling: Tandglosset appliceras efter varje behandling för att skydda tänderna och ge extra glans

  • Mer än 85% naturliga ingredienser:

Aktiva ingredienser i tandblekningsgelen


-Sodium Bikarbonat: Penetrerar tanden efter ca 8 minuter och startar och bildar fria karbonater
-Aloe Vera: Lugnande och skonsamt för tandköttet
-Fluor: För att stärka tänderna och minska uppkomsten av karies
-Ekologisk Melonsmak: För en fräsch upplevelse


Vanliga frågor om detta lyxiga tandblekningskit:Varför behöver jag köpa detta paket, räcker det inte med det vanliga startkitet?
Deluxe kitet innehåller förutom allt som ingår i startkitet mycket mera. Tandkrämen Supersmile® som förbättrar resultatet samt tandblekningspennan som kan användas på specifika tänder som är mer missfärgade än andra. Därtill medföljer Tooth Glossen vilket är en unik produkt som hjälper till att skydda tänderna och ger dem lite extra glans efter tandblekningsbeahndlingen men som också kan användas efter en måltid för att fräscha upp andedräkten.

Detta lyxiga tandblekningspaket ger ett betydligt bättre resultat än att enbart använda Start Kitet. Dessutom sparar du över 60% mot att köpa produkterna enskilt (pluss att det nu även medföljer en extra blekpenna).

Kan ni verkligen garantera att mina tänder blir vitare?
99% av våra kunder får vitare tänder med hjälp av vår tandblekning.
Det är endast för några få personer som tandblekningsbehandlingen har misslyckats och då beror detta vanligtvis på att behandlingen har utförts på ett felaktigt vis. I detta fall har vi hjälpt kunden att genomföra behandlingen på ett korrekt vis, har inte det heller hjälpt, så har även vår 100% nöjdhetsgaranti trätt in och vi har ersatt kunden för den misslyckade behandlingen. Du kan känna dig 100% trygg!

Vad gör jag med två blekpennor?
Fördelen med två blekpennor är att du kan alltid förbättra på din tandblekning när du det behöver. Två blekpennor räcker även dubbelt sålänge som endast en blekpenna. Fördelen med blekpennan är att du kan enkelt pensla på där du missat när du blekt tänderna eller om du tycker att du fått ett lite sämre resultat någonstans. Blekpennan är även väldigt enkel att ta med sig.

Recensioner

Kundrecensioner

Fantastiskt bra resultat! Recenserad av Michelle
Antal stjärnor:
Har provat produkterna i ca 2 V nu. Är toppen nöjd med resultatet. Har gått ifrån gula tänder till nästan ett hollywoodvitt leende. Är otroligt nöjd med produkten. Använder blekmedlen och tandglosset mest. Tandkrämen varannan dag kanske :) (Skrevs den 2016-12-10)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Beconfident Deluxe Kit

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:

E-commerce and design by: Crealevant