Multipaket Whitening Tandkräm 5st

Upptäck alla 5 olika versioner för olika tillfällen.

175 kr
Tandkräm laddad med nya ingredienser som ingen någonsin har inkluderat i en tandkräm tidigare - som unik vitt kol för att absorbera gifter och dålig lukt, Hyaluronsyra är antiinflammatorisk för tandköttet och C-vitamin för total styrka för att bara nämna några.

För blekning av tänder Kalciumperoxid löser upp proteinpellikeln på tänderna som lockar fläckar på tandytan och håller dem fångade. När proteinpellikeln upplöses, avlägsnas sålunda alla fläckar som vidhäftar pellikeln försiktigt från tänderna utan hartsingredienser såsom väteperoxid. Kalciumperoxids långsamma syrefrisättningsegenskaper gör det också till ett idealt, kostnadseffektivt, hyllstabilt och naturligt alternativ för blekning av tänder. Den dagliga användningen av tandkräm under veckor och månader, den lilla mängden syre som frigörs, har en stabil blekningseffekt utan hårda slipmedel eller starka rengöringsmedel. Du behöver inte nämna att våra produkter är grymhetsfria, sulfatfria, 98% naturliga och veganer.

Så här använder du tandkrämen:

Så här använder du: Borsta tänderna dagligen på morgonen och på kvällen i minst 2 minuter. Ta en slurk vatten och swischa runt i ytterligare 30 sekunder. Bästa känsla någonsin!

Unika fördelar

Vitare tänder på 2 veckor
Stärker emaljen
Ger långvarig, fräsch andedräkt
Skyddar mot plack och karies
Unikt 2-stegs smakssystem
Emaljvänlig teknik utan slipande ingredienser
Fungerar med både elektrisk och manuell tandborste

Bli först med att recensera denna produkt

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Multipaket Whitening Tandkräm 5st

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:

E-commerce and design by: Crealevant