Handla redan nu för att vara säker på att ditt paket kommer hem i god tid innan jul! Sista beställningsdag för leverans innan jul är 18/12. Happy shopping!

Tandblekning

Här hittar du våra effektiva och skonsamma tandblekningsprodukter som ger dig ett vitare, fräschare leende!

29 artiklar

per sida

29 artiklar

per sida

Vi har skapat vår unika Beconfident® tandblekning eftersom vi vill att alla ska ha ett vackert och friskt leende.

Vi har skapat världens bästa munvårdsprodukter genom hög vetenskaplig och yrkesmässig integritet. Med en tandblekning från Beconfident får du vitare tänder snabbt, säkert och effektivt utan att använda farliga peroxider.

Beconfident följer EU’s direktiv för reglering av tandblekningsprodukter och är därför 100% peroxidfri – för din säkerhet är den alltså fri från skadliga ämnen - därför kan du alltid känna dig trygg när du använder Beconfident hemma.
Resultatet av tandblekningen håller i ca 4-6 veckor, men i gengäld kan du bleka tänderna igen när det passar dig. Vi har över 30 års erfarenhet och finns med nöjda kunder över hela Europa och USA.
  • Komplett tandblekningssystem
  • Testvinnare i Veckorevyn & Klick.no
  • Finns på Kronans Apotek
  • Egenutvecklad dental-App
  • Fri frakt med dagen efter leverans
  • Över 100.000 nöjda kunder

Som universitetsutbildad tandläkare, professor och forskare vid världens största dentalföretag har jag kommit att förstå att ett vackert leende säger mer än tusen ord och skapar ett bestående intryck på alla. Denna kunskap har inspirerat mig till att skapa Beconfidents produkter. Våra produkter är enkla att använda hemma och ger, förutom ett vitt leende, också en friskare mun – Se resultatet av flera års arbete nedan – Välkommen till Beconfident

Dr. Martin Giniger - DMD, MsD, PhD, FICD

Responsible R&D Beconfident® Dental Systems

No matter where or who you are – be confident!

E-commerce and design by: Crealevant