Start Kit med 2 tuber (en extra)

Blek tänderna hemma med vårt Start Kit, och få en extra tub billigare!

Ordinarie pris 728 kr

Erbjudande 579 kr


Just nu! - Gratis blekpenna medföljer.
Beconfidents populära blekpenna som normalt kostar 295kr, medföljer helt utan extra kostnad.

Testvinnare - Veckorevyn gav denna tandblekning 5 av 5 i betyg.
Med Beconfident peroxidfria tandblekning för hemmabruk får du ett vackert vitt leende, säkert, enkelt och helt utan några biverkningar som sveda i tandkött eller ilningar. Allt som behövs för att få ditt drömleende ingår i paketet; peroxidfri tandblekningsgel med fräsch melonsmak. 

Detta är en vidareutveckling av vår bästsäljande startkit. 3 st munskenor (en extra) som håller tandblekningsgelen på plats, dubbla tuber blekgel (dvs 2 st), en nyansguide samt tydliga instruktioner på svenska.   • Finns hos Apoteket & Kronans Apotek.

  • Endast 15 minuter per behandling.

  • 100% säker för din emalj.

  • Gratis frakt - direkt i brevlådan.

  • Nöjd kundgaranti!

  • Testvinnare - Veckorevyn gav denna tandblekning 5 av 5 i betyg.

  • Tandblekningen är utvecklad i Sverige.


Vanliga frågor om detta Start Kit:


Varför en extra tub blekmedel? 
Det medföljer 20ml tandblekningsgel istället för 10ml. Man kan då välja att antingen använda lite mer gel vid varje tillfälle för ett lite bättre resultat eller så sparar man tuben någon månad tills man känner att det är dags att bleka igen. Dvs detta paket räcker till 20 st behandlingar, istället för 10 st.  

Hur snabbt ser jag resultat om jag använder denna tandblekning? 
Efter endast två behandlingar (på 15min vardera), så skall du vanligtvis se ett resultat av denna tandblekning. Använd nyansguiden som hjälpmedel när du kollar hur mycket vitare dina tänder blivit.    


Recensioner

Kundrecensioner

Bra, men inte perfektRecenserad av Anonym annanas
Antal stjärnor:
Fick helt klart vitare tänder, men var inte exakt det resultatet jag hade väntat mig. 3/5, bättre än alla andra produkter jag provat. (Skrevs den 2017-04-13)
Riktigt effektivRecenserad av Tamara
Antal stjärnor:
Älskar detta startkit, hade riktigt grova missfärgningar på baksidan av tänderna eftersom jag röker en hel del och har testat en mängd tandblekningsmedel från olika tillverkare för att få bort det, men ingenting har fungerat - tills nu! Man såg hur de bruna hårt sittande missfärgningarna "lossnade" från baksidans tänder vilket gjorde hela behandlingen mycket roligare och motiverande att fortsätta.

Borstade riktigt hårt med eltandborste efteråt och efter varje blekning så var det mindre och mindre missfärgningar - superkul! och det bästa av allt är att tänderna blev superfräscha. rekommenderas till alla, speciellt om man har grovt sittande missfärgningar. tips! gillar också att man fick med en extra tandskena, misslyckades med den första formningen. (Skrevs den 2017-01-16)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Start Kit med 2 tuber (en extra)

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:
Rea

E-commerce and design by: Crealevant