Sonic Whitening Tandborste Vit/rose guld

Med Beconfidents Sonic whitening tandborste får du en helt ren mun och vitare tänder då tandborsten effektivt blandar tandkräm och polerar emaljen. Just nu får du gratis 5 st Tandblekning Strips (Värde 199:-). Fraktfri leverans.

895 kr
Beconfident® Sonic Whitening tandborste gör mer än att bara rengöra tänderna - den skapar en bra munhälsa. Sonic tandborsten vibrerar med 38.000 svängningar per minut och tar bort plack 62% bättre än manuell tandborstning. De soniska vibrationerna skapar en sekundär rengöringseffekt/vattenrörelse som hjälper till att ta bort plack även mellan tänderna där borsten inte kommer åt. Detta hjälper till att göra rent i hela munnen och ta bort alla beläggningar. Du får samma rena känsla som när du just har besökt din tandhygienist eller tandläkare.

    Varför ska jag köpa en Sonic tandborste?


  • 38 000 oscillationer (svängningar i borsthuvudet) per minut ger dig vitare tänder, fräschare andedräkt, friskare tandkött och mindre karies.
  • Kliniskt bevisat 62% mindre plack inom 10 dagar.
  • Tyst motor i tandborsthandtaget.
  • 5 olika tandborst program.
  • Innehåller 2 olika borsthuvuden, ett standard och ett för whitening.
  • 90 dagars batteritid med 'long-life' batteri.

Djuprengörning
Beconfident®-tandborsten vibrerar 38 000 gånger per minut för att ta bort plackbeläggningar.

Timer
Det tar bara två minuter att rengöra tänderna grundligt. Timern ger en signal var 30 sekund för att byta kvadrant. Efter 2 minuter stannar tandborsten automatiskt.

5 borstfunktioner
Clean: för optimalt borttagandet av plack
Sensitive: extra skonsamt 2-minutersläge för känsliga tänder och tandhalsar
Gum Care: längre borsttag som också ger viss massage av tandköttet
White: har omväxlande svängningar på borsthuvudet för att ta bort plack och fläckar och ge vitare tänder
Polish: stark 2-minuters rengörning förwhitening och polering

Avancerad whitening borste
Det överlägsna whitening-borsthuvudet är speciellt utvecklat för att ta bort fläckar från tänderna och för att ge dig ett vackert, vitt leende. Beconfident® tandborstar har DuPont® borststrån med fadeaway färg. När färgen bleknar är det en signal om att det är dags att byta borsthuvud. Normalt var tredje månad.

Starkt 'long-life' batteri för 90 dagars användning
USB-laddad tandborste, bekväm att använda hemma eller på resa. Kan laddas av PC, elbank, bil eller telefon laddare. Om det är fulladdat kommer batteriet att hålla laddningen upp till 3 månader (om det används 4 minuter om dagen).

Specifikationer:
Beconfident Sonic Whitening tandborste. 2000 mAh li-ion batteri. IPX7 vattentät. CE, Rohs. FCC och FDA godkänd. En knapp för ström på / av och lägesval. DuPont borstar med fadeaway påminnelse. Trådlöst laddningsläge via USB.

Recensioner

Kundrecensioner

Bästa tandborsten någonsin!Recenserad av Magdalena Welander
Antal stjärnor:
Jag har använt tandborsten dagligen i över ett år nu och jag måste säga är den bästa tandborsten jag någonsin har haft! Jag hade mitt årliga tandläkarbesök för en månad sedan och tandköttet var mycket bättre än året innan, jag hade också mycket renare tänder.
Vibrationen i denna tandborste skiljer sig mycket från min tidigare tandborste, och de olika lägena gör verkligen skillnad, jag rekommenderar alla att använda den! (Skrevs den 2020-04-21)
Bästa tandborstenRecenserad av Lena Schmidt
Antal stjärnor:
Har nu använt Beconfident sonic care i 4 veckor, är mer än nöjd. Tänderna känns så rena, som efter tandläkarbesök, tandborsten rengör effektivt och skonsamt. Det är roligt att borsta tänderna. Dessutom håller uppladdningen i evigheter. (Skrevs den 2020-01-24)
Som efter tandläkarbesökRecenserad av Gustav
Antal stjärnor:
När man vant sig vid att borsten kittlar lite så gör den ett fantastiskt jobb. Tänderna känns lika rena som efter ett tandläkarbesök. Dessutom är det lätt att komma åt tänderna långt bak i munnen! Alla borde ha en sån här. (Skrevs den 2020-01-04)
Jag är väldigt nöjd! Recenserad av .
Antal stjärnor:
Jag är väldigt nöjd! Skonsam mot min tänder och tandkött, samt en renhetskänsla jag saknat. (Skrevs den 2019-12-18)
Kvalitét från förpackning till resultatRecenserad av Filip B
Antal stjärnor:
Tandborsten gav mig direkt en kvalitetskänsla när jag öppnade förpackningen. Sonic teknologin är den bästa för tänder och tandkött har jag läst. Jag tycker jag får en renare mun varje gång jag använder den. (Skrevs den 2019-12-17)
Super nöjdRecenserad av Philip Frejdh
Antal stjärnor:
Min Beconfident Sonic tandborste har överträffat alla förväntnignar. Detta företaget har verkligen tagit fram en bra produkt som ger mig rena tänder, glatt emalj. Positivt överaskad. (Skrevs den 2019-12-17)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Sonic Whitening Tandborste Vit/rose guld

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:
Nyhet

E-commerce and design by: Crealevant