Handla redan nu för att vara säker på att ditt paket kommer hem i god tid innan jul! Sista beställningsdag för leverans innan jul är 18/12. Happy shopping!

Sonic Whitening Tandborste Svart/Roséguld

För bättre munhälsa, renare tänder och ett vitare leende

895 kr

Beconfident® Sonic Whitening tandborste gör mer än att bara rengöra tänderna och fräscha upp andedräkten - den skapar dessutom en bra munhälsa med friskare tandkött och mindre karies. Sonic tandborsten vibrerar med 38.000 svängningar per minut och tar bort plack 62% bättre än manuell tandborstning. De soniska vibrationerna skapar en sekundär rengöringseffekt/vattenrörelse som hjälper till att ta bort plack även mellan tänderna där borsten inte kommer åt. Detta hjälper till att göra rent i hela munnen och ta bort alla beläggningar för vitare tänder. Du får samma rena känsla som efter ett tandläkarbesök. 


Varför Beconfident® Sonic Whitening tandborste?

  • 38 000 oscillationer (svängningar i borsthuvudet) per minut ger dig vitare tänder, fräschare andedräkt, friskare tandkött och mindre karies
  • Kliniskt bevisat 62% mindre plack inom 10 dagar
  • Tyst motor i tandborsthandtaget
  • 5 olika tandborstprogram
  • Innehåller 2 olika borsthuvuden, ett standard och ett för whitening
  • 90 dagars batteritid med 'long-life' batteri

Djuprengörning Beconfident®-tandborsten vibrerar 38 000 gånger per minut för att ta bort plackbeläggningar.
Timer Det tar bara två minuter att rengöra tänderna grundligt. Timern ger en signal var 30 sekund för att byta kvadrant. Efter två minuter stannar tandborsten automatiskt.
5 borstfunktioner Clean: för optimalt borttagandet av plack Sensitive: extra skonsamt två-minutersläge för känsliga tänder och tandhalsar Gum Care: längre borsttag som också ger viss massage av tandköttet White: har omväxlande svängningar på borsthuvudet för att ta bort plack och fläckar och ge vitare tänder Polish: stark två-minuters rengörning för whitening och polering
Avancerad whitening borste Det överlägsna whitening-borsthuvudet är speciellt utvecklat för att ta bort fläckar från tänderna och för att ge dig ett vackert, vitt leende. Beconfident® tandborstar har DuPont® borststrån med fadeaway färg. När färgen bleknar är det en signal om att det är dags att byta borsthuvud. Normalt var tredje månad.
Starkt 'long-life' batteri för 90 dagars användning USB-laddad tandborste, bekväm att använda hemma eller på resa. Kan laddas av PC, elbank, bil- eller telefonladdare. Om det är fulladdat kommer batteriet att hålla laddningen i upp till 3 månader (vid anvädning fyra minuter om dagen).
Specifikationer: Beconfident Sonic Whitening tandborste. 2000 mAh li-ion batteri. IPX7 vattentät. CE, Rohs. FCC och FDA godkänd. En knapp för ström på / av och lägesval. DuPont borstar med fadeaway-påminnelse. Trådlöst laddningsläge via USB.

Recensioner

Kundrecensioner

Bästa tandborsten!Recenserad av Magdalena Welander
Antal stjärnor:
Jag har använt tandborsten dagligen i över ett år nu och jag måste säga är den bästa tandborsten jag någonsin har haft! Jag hade mitt årliga tandläkarbesök för en månad sedan och tandköttet var mycket bättre än året innan, jag hade också mycket renare tänder.
Vibrationen i denna tandborste skiljer sig mycket från min tidigare tandborste, och de olika lägena gör verkligen skillnad, jag rekommenderar alla att använda den! (Skrevs den 2020-04-21)
Riktigt nöjdRecenserad av Julius
Antal stjärnor:
Tandborsten är underbar! Funkar som den skall, gör rent och låter knappt något. Dessutom behöver jag inte tänka på batteriet, det håller i en halv evighet. Väldigt fördelaktigt när man är ute och reser. (Skrevs den 2020-02-16)
Kanske marknadens bästa tandborste?Recenserad av Keiwan Mosaddegh
Antal stjärnor:
För ett år sedan blev jag slumpmässigt vald testpilot för denna otroliga tandborste, och jag hade inte kunnat vara nöjdare!

Herregud. Var ska man börja? Modern, och minimalistisk design som får tandborsten att bli höjdpunkten i badrummet. En batteritid som sträcker sig över flera månader, vilket gjort att laddaren endast behövts 3-5 gånger under året. Tandborstningsupplevelsen är "out of this world", och jag minns än idag den kittlande känslan jag hade i tänderna efter mitt första teståk. Man lämnar alltid med en ren och fräsch känsla i munnen, vilket - precis som företagsnamnet indikerar - ger en boost av självförtroende. Som om det inte vore nog har jag under årets gång fått ett allt vitare leende, tack vare "white"-läget - ett av många spännande borstfunktioner som tandborsten kommer med.

Från att ha använt standard Braun-eltandborstar, och levt med inställningen "eltandborste som eltandborste", så inser jag nu hur fel jag har haft. Allt som krävdes var några sekunder med den nya Sonic-tandborsten för lägga Braun-tandborsten åt sidan för gott...

Rekommenderar starkt! (Skrevs den 2019-12-17)
Överlag nöjdRecenserad av Peter Andersson
Antal stjärnor:
Använt denna tandborste nu i drygt en månad och jag måste säga att jag är väldigt imponerad!! Munnen känns fräschare då tandborsten kommer åt ställen som mina tidigare tandborstar inte gjort! Otroligt smidig att använda. Så himla nöjd. (Skrevs den 2019-12-17)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Sonic Whitening Tandborste Svart/Roséguld

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:
Nyhet

E-commerce and design by: Crealevant