Beconfident - Vem är vi?

Group Beconfident Europe AB är ett företag som grundades år 2011 i Sverige. Beconfident är en seriös leverantör av tandblekningsprodukter och hudvård. Vi vill göra människor mer självsäkra genom ett vitare leende och en vackrare hy. Vi är övertygade om att ett självsäkert leende och en vacker hy är viktigt för självförtroendet.

Vi vill erbjuda marknadens bästa och mest prisvärda tandblekning för de som vill bleka tänderna hemma. Vi har även ett unikt hudvårdsortiment där vi bl.a säljer ett Anti-Akne kit som tagits fram efter 20 år av forskning på Lunds universitet. Vi kompromissar varken med kvalitet eller din säkerhet. De leverantörer vi arbetar med är godkända enligt de regler och lagar som är gällande och vi har även krävt att de ska vara godkända av FDA (USAs läkemedelstillsyn) samt att de ska vara ISO certifierade.

För att poängtera att vi är en seriös leverantör erbjuder vi alltid 100% nöjd kund garanti.

Du kommer att bli positivt överraskad av resultatet.
Om inte så erbjuder vi pengarna tillbaka.

Vi tar ditt leende på allvar - Be confident!

Apotek och Kliniker

Vi levererar även till apotek & kliniker i hela Skandinavien. Många kliniker använder våra produkter till deras kunder dagligen och detta ser vi som ett tydligt tecken att vi levererar produkter av absolut högsta kvalitet. Beconfident är ett varumärke som även finns representerat i Europa och USA, idag i totalt 13 olika länder.

Bild: Vår doktor och legitimerade tandläkare Hans & vår produktspecialist Tiffany från en apoteksmässa.

Bild: En bild på oss under vår tv inspelning

Varför namnet Beconfident?

Vi säljer idag produkter från två huvudsakliga kategorier tandblekning och hudvård. Produkterna vi säljer är produkter som hjälper en att bli självsäkrare (eng: be confident). Vitare och vackrare tänder gör att man vågar börjar le igen medan en hy som inte längre är aknedrabbad eller misskött möjliggör att man vågar visa sig ute bland folk igen. Ens självkänsla stärks och man vågar ta mer plats och visa sitt egentliga jag.

Vi på Beconfident vill inte bedöma personer och i vår önskevärld skulle våra produkter vara helt onödiga. Alla är lika mycket värda oavsett inkomst, religion, handikapp, sexuell läggning eller helt enkelt om de bara har missfärgade tänder. Vi hoppas vi på Beconfident kan bidrag till att ge personer en bättre självkänsla. Detta i väntan på att världen förändrar sig!

Välkommen!

Beconfident – Instagram. Ta gärna och följ oss!

E-commerce and design by: Crealevant