Missfärgade tänder

Missfärgade tänder & gula tänder

Många lider av missfärgade tänder och allt fler tycker att de har gula tänder. Orsakerna till detta är bland annat naturligt åldrande men det finns även fler orsaker till att tänderna missfärgas. Problemet är svårt att undvika, det är helt enkelt naturligt och drabbar alla förr eller senare. Låt oss titta närmare på vad som ligger bakom detta förutom naturligt åldrande.

Missfärgade tänder av mat & dryck
De vanligaste orsakerna till att tänder missfärgas är det vi äter och dricker. Det är så klart omöjligt att vara utan mat och dryck men det finns vissa saker du kan göra för att undvika problemet. De största bovarna är rödvin, kaffe och te. Alla är drycker som många inte vill vara utan, vem vill ge upp det goda i livet för att undvika gula tänder? När vi vet vad som gör våra tänder mörkare till nyansen så ska vi nu titta närmare på vad som återställer dina tänder till sin naturliga vithet.

Tandborstning och munhygien
Det enklaste sättet att undvika missfärgade tänder från mat är att borsta tänderna regelbundet, gärna nära inpå måltiden. Använd tandkräm som är rekommenderad av Tandläkarförbundet och snåla inte med tandkrämen. Hela borsthuvudet ska vara täckt. Borsta i minst 2 minuter och var noga att inte trycka för hårt, små snabba och lätta rörelser är bättre än hårda och långsamma.

Blekning med kvalitetsprodukt
Att bleka tänderna med en kvalitetsprodukt återställer missfärgade tänder effektivt och skonsamt. BeconfiDents produkter håller mycket hög kvalitet och dina tänder kommer att se betydligt yngre och fräschare ut efter några blekningar. Gula tänder kommer att vara ett minne blott när din behandling är avslutad och du kommer att förvånas över hur vita dina tänder egentligen är. Missfärgningar försvinner gradvis och du kan själv påverka hur fort ditt nya leende ska ta form du väljer styrka på tandblekningsgelen. All nödvändig information ingår i våra paket.

E-commerce and design by: Crealevant