Kunder säger

Med över 300.000 nöjda kunder så har vi fått många mail om deras erfarenheter av våra produkter. Några av kommentarerna nedan är spontana mail som vi mottagit och andra kommer från dagliga kundkontakter och korrespondens. Vi har även frågat några kunder för att få deras omdöme.

När du väljer Beconfident garanterar vi:

 • 100% Nöjd kund garanti
 • Produkter av absolut toppkvalitet - tillverkade i USA och inte Kina
 • En tandblekning som verkligen fungerar
 • Fri frakt över 500kr
 • Vi skickar alla leveranser innan 15.00 samma dag
 • Vår egen leg. tandläkare som kan svara på frågor
 • Noggrant testade produkter
 • Garanterat resultat
 • Vi utvecklar ständigt med de senaste produkterna från USA
 • En kundtjänst som finns där för dig - prova oss gärna!
 • Våra produkter har även fått bäst resultat hos många oberoende webbsajter som betygsätter olika typer av produkter, den är bl.a rankad som bäst i test av whitening.nu. och vitatanden.se

En hälsning från en mycket lycklig Nadja Jonsson som efter bara 2 tillfällen med 60 min vardera fått ett fantastiskt fint och vitt leende. Kan knappt tro att det är sant. Ska bleka ett par omgångar till men är redan otroligt nöjd. Ni får 5/5 av mig.
Nadja Jonsson

Nu har jag använt BeconfiDent endast 4 gånger på den översta tandraden och man kan redan se skillnad mellan över och under tandrad. Faktum är att jag såg skillnad redan efter den första omgången.
Sahar

Jag har tidigare använt Beconfident's tandblekning, som jag verkligen tycker är superbra!
Bra pris, snabba leveranser, fraktfritt rakt ner i brevlådan OCH det funkar!


Karolina

Har köpt Dual Foam och är helnöjd. Efter bara 4 dagar såg man en markant skillnad, tänderna hade blivit vitare och en väldigt ren känsla i munnen. Tänk att slippa skenor utan bara borsta tänderna som vanligt, kan inte bli bättre. 5 stjärnor för Dual Foam.
Susanne

Tack för riktigt snabb leverans och bra produkter.
Johanna

Har använt ert tandgloss och tänderna blir verkligen skimrande. Perfekt för att snygga upp leendet innan utgång!
Linn

Är nöjd med resultatet och det var ganska enkelt att använda.
Sara

Har bara gott att säga, vilket resultat.. har både snusat och rökt och trodde det var kört men efter några blekningar ser tänderna 10 år yngre ut.
Peter

Super med att få en extra munskena, den behövdes när jag blev av med en..
Maja

Usch så trist det är att sitta med skenorna i munnen, inget kul alls! Men är nöjd med resultatet.
Denise

Har väl alltid varit tveksam till det mesta som säljs på nätet, är glad jag vågade testa för mitt nya leende är verkligen uppskattat, av både mig och min pojkvän. Nu är det hans tur! :)
Anonym

Hade gärna velat ha mer information om övriga produkter i ert sortiment så som hur tandblekningspennan fungerar. I övrigt är jag riktigt nöjd med resultatet, vitt och fräscht!
Rebecka

Det är nu man förstår vilket rån det är att gå till tandläkaren, produkterna ger verkligen samma effekt. Anledningen till att jag vet det är att min flickvän gick till tandläkaren för ca 1 år sedan och gjorde en tandblekning som hon blev jättenöjd med. Men den kostade 2800kr. Jag köpte av er och fick ett minst lika bra resultat OCH har sparat 2500kr..
Anonym

E-commerce and design by: Crealevant