Handla redan nu för att vara säker på att ditt paket kommer hem i god tid innan jul! Sista beställningsdag för leverans innan jul är 18/12. Happy shopping!

Tandblekning X1 Start Kit

Prisvärd och säker tandblekning som innehåller 32% sodium bikarbonat.

299 kr
Vår mest sålda produkt - Veckorevyn gav denna tandblekning 5 av 5 i betyg
Med vårt populära Start Kit får du ett vackert vitt leende, säkert, enkelt och helt utan några biverkningar som sveda i tandkött eller ilningar. Start Kitet innehåller allt du behöver och är perfekt om du aldrig tidigare blekt tänderna då det är väldigt enkelt och varje behandling tar endast 15 minuter. Munskenorna formas för individuell passform - precis som hos tandläkaren.

Bleknings-effekten av tänderna kommer dels från en upplösning av ytliga missfärgningar, dels genom en oxidation av djupare sittande organiska föreningar i emalj och dentin. Beconfidents metod bygger på en kombination av rengörande substanser (surfaktant, Surface Active Agents)
och aktivt blekande 32% sodium bikarbonat. Till skillnad från väte-peroxid som kan ge obehagliga ilningar och smärtor i tänderna är våra aktiva substanser skonsamma och helt fria från biverkningar.

Allt som behövs för att få ditt drömleende ingår i paketet; 10ml peroxidfri tandblekningsgel med fräsch melonsmak som räcker till ca 10 behandlingar. 3st (en extra) munskenor som håller tandblekningsgelen på plats, en nyansguide samt tydliga instruktioner på svenska.

Fördelar


  • Upp till 4 nyanser vitare på 10 dagar.

  • Avancerad blekning: Tar effektivt bort fläckar och återskapar tändernas naturliga vithet.

  • Stärker: Kombinationen av naturliga ingredienser hjälper till att re-minalisera emaljen.

  • 100% säkert: Vår egna unika teknologi utan peroxider och därmed ingen risk för smärta eller andra obehagliga bieffekter. Fri från BPA, TEA och parabener.

  • Testad & godkänd av läkemedelsverket.

  • Högsta kvalitet, tillverkad i Sverige & USA

  • Mer än 85% naturliga ingredienser.


Produktpresentation på engelska
Aktiva Ingredienser


-Sodium Bikarbonat: Penetrerar tanden efter ca 8 minuter och bildar fria karbonater
-Aloe Vera: Lugnande och skonsamt för tandköttet
-Fluor: För att stärka tänderna och minska uppkomsten av karies
-Ekologisk Melonsmak: För en fräsch upplevelse

Recensioner & Nöjda kunder (Klicka på bilden för att se än större bild!)Testvinnare i onlinemagazinet BeautyBoulevard:
"Tänderna blir klart vitare, mina tänder blev 7 – 8 nyanser vitare på det medföljande tandkortet. Tandblekningen är dessutom oerhört skonsam mot både tänder och tandkött, vi har inte upplevt varken ilningar i tänderna eller stickningar i tandköttet under tiden som behandlingen har pågått."

Cajsa Berntsson, Chefredaktör, BeautyBoulevard."Upplevelsen var enbart positiv,
då resultatet faktiskt gav mer än vad jag förväntat mig."


Blubb Svensson, 26 år, Trollhättan, student

Recensioner

Kundrecensioner

JättenöjdRecenserad av Pernilla
Antal stjärnor:
Jättenöjd bra resultat (Skrevs den 2018-05-07)
SuperbraRecenserad av Monica
Antal stjärnor:
Andra ggn jag testar tandblekning själv. Denna ggn fungerade det superbra! Är så nöjd med resultatet! Redan efter 1 behandling är tänderna betydligt vitare. Ändå är jag snusare och verkligen hade rätt så gula tänder. Efter 3 behandlingar har jag fått vita tänder igen och kan le utan att skämmas! (Skrevs den 2018-04-02)
Super bra ! Recenserad av Amanda
Antal stjärnor:
Den får 5 stjärnor av mig! Den var bra och bara efter en vecka hade jag gått från färg 13 till typ 9 !! Så det var jätte bra . (Skrevs den 2018-03-09)
Nöjd!Recenserad av Görild
Antal stjärnor:
Använt produkten 7 dagar o ser tydlig skillnad. Absolut värd pengarna! (Skrevs den 2017-10-09)
Borde ha varit mer blekningspasta i förpackningen, resultatet braRecenserad av Irina
Antal stjärnor:
Jag tyckte det var svårt att lägga en smal sträng av pastan i skenan. Räckte inte till så många gånger som det borde. Köpte premium kit.
Helt klart vitare tänder, så resultatet var ok (Skrevs den 2017-06-04)
Super-Toppen !Recenserad av Irene Wester
Antal stjärnor:
Kan bara säga TACK ! Haft problem med mörkare tänder och detta var lösningen...jag har fått mycket finare/vitare tänder...trots att jag EJ helt följt anvisningarna om att göra blekningen... jo tiden osv men ibland med flera dagars mellanrum..!! Jag har av ren lathet tagit pennan mellan gångerna jag skulle blekt med skenorna... Tackar än en gång Becofident för detta..verkligen prisvärt i mitt tycke... kommer handla igen ! (Skrevs den 2017-04-20)
Väldigt nöjd kund!Recenserad av Jenny H
Antal stjärnor:
Jag röker och har rökt nästan hela mitt liv, detta blandat med både vin, te och kaffe gör att mina tänder blivit väldigt gula. Jag var skeptisk till om denna tandblekning verkligen skulle fungera. Jag var även rädd att de skulle skada mina tänder som är lappade både här och där. Resultatet var bättre än jag kunde hoppas, nu är mina tänder inte alls lika gula längre. Jag kommer att följa upp med en refill eller premium kit nästa gång. Nu vill jag bara le!
(Skrevs den 2017-04-05)
Funkade inte på mig Recenserad av Felicia
Antal stjärnor:
Använt mitt i 10 dagar. Har inte fått vitare tänder vet dock inte om jag använder den på fel sätt. Men känns och syns att tandblekningen inte tar.. missnöjd kund

Svar från Beconfident: Hej Felicia, tråkigt att höra.
Kontakta vår kundtjänst så hjälper de er med att ta reda på varför det har gått snett. Det kan tyvärr hända att ni hör till den lilla procent där vår tandblekning inte fungerar och där endast tandblekning med peroxid fungerar. (Skrevs den 2017-03-27)
OkRecenserad av Peter
Antal stjärnor:
Funkade okej. Lite ilning i början, men sen ok. (Skrevs den 2016-05-12)
Underbar Recenserad av Emma
Antal stjärnor:
Testat flera olika tandblekningar men inget har funkat. Men denna var otrolig, såg resultat efter bara 3 dagar, kört i 7 dagar nu och nästan alla missfärgningar är borta och tänderna är en nyans vitare! Jätte nöjd rekommenderas. Även tagit före bild, ska ta en efter behandlingen är klar (10 dagars behandling) (Skrevs den 2016-01-19)
Fungerade tyvärr ej för migRecenserad av Anonym
Antal stjärnor:
Jag valde att prova detta märke efter att ha använt andra produkter med peroxider med lyckat resultat. Efter ett par dagars användande märktes en liten skillnad som var i klass med vad jag fått från olika whitening-tandkrämer - ungefär en nyans ljusare vilket inte är mycket. Därefter så tyckte jag att mina tänder blev mer missfärgade än innan vilket jag tyckte var väldigt konstigt men jag valde att avsluta behandlingen. Nu när det gått nästa två veckor sen sista behandlingen så kan jag konstatera att det tyvärr inte finns nån märkbar skillnad mellan de tänder jag blekte och de som inte behandlades trots att jag följde instruktionerna till punkt och pricka. Tyvärr så kan jag därför inte rekommendera den här produkten.

Svar från Beconfident: Vi tror att behandlingen har avslutats för tidigt, redan efter två dagar och därmed uteblev i princip resultatet helt och hållet. Resultatet kan lätt missas om man inte jämför det mot tandblekningskartan före tandblekningen påbörjats. Ljuset i rummet samt betraktningsvinkeln i spegeln kan även det medföra att resultatet skiljer sig åt.
Det är även helt omöjligt att tänderna blivit mer missfärgade i och med denna behandling, vi har aldrig hört om något liknande förr. (Skrevs den 2015-08-31)
TubRecenserad av Linnea
Antal stjärnor:
Tuben är lite svår att tömma helt, annars är jag nöjd. Tack. (Skrevs den 2015-08-31)
Helt OKRecenserad av Tessan
Antal stjärnor:
Andra gången jag testar en tandblekning på nätet, första var också bra men denna gav ingen ilning, har känsliga tänder. Man får göra behandlingen några gånger för att få bra resultat. Gelen smakar sött, men kan dock kännas lite sliskigt. (Skrevs den 2015-08-24)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Tandblekning X1 Start Kit

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Tandblekning Premium X3 Kit

Tandblekning Premium X3 Kit

5 recension(er)
799 kr
Beconfident Deluxe Kit

Beconfident Deluxe Kit

1 recension(er)
695 kr
Årets Innovation* - WhiteAmin®

Årets Innovation* - WhiteAmin®

3 recension(er)
199 kr

E-commerce and design by: Crealevant