Bleka tänderna själv hemma

Vita tänder är attraktivt, oavsett ålder. Det är något speciellt med ett bländande vitt leende. Ett vitt leende ger ett fräscht och ungdomligt intryck och det ger också självförtroendet en kick. Att kunna le utan att dölja munnen med händerna är en underbar känsla som alla borde få uppleva, och nu är ditt drömleende bara några klick bort!
Vill du hellre bleka tänderna naturligt har vi givetvis de senaste produkterna från USA, här kan du läsa mer om naturlig tandblekning. naturlig tandblekning. Vill du få hjälp med att välja vilken tandblekning som passar just dig?

Att bleka tänderna med en tandblekning från BeconfiDent fungerar på precis samma sätt som hos tandläkaren. Det är exakt samma verksamma ämne i tandblekningsgelen. Du ser resultat redan efter första behandlingen.
Vi ska berätta hur just tandblekningsprocessen fungerar, men låt oss börja med att beskriva varför tänderna blir missfärgade.

Dina tänder missfärgas av färgade partiklar från t.ex kaffe, te, mat och tobak som under en längre tid samlas på tandens emalj. Detta är till stor del oundvikligt. Att bleka dina tänder återställer emaljens naturliga vithet. Tandblekningsgelen som innehåller det verksamma ämnet natrium bikarbonat tar effektivt bort färgade smutspartiklar vilket gör dina tänder vita och fina.
Att bleka tänderna varken skadar eller förändrar din emalj. BeconfiDents produkter är baserat på det skonsamma men samtidigt effektiva ämnet natrium bikarbonat som är helt naturligt. Våra produkter har ett PH-värde på 6,5 vilket nästan är identiskt med munhålans naturliga PH-värde som är ca 7. Som ett exempel kan nämnas att en vanlig läsk har ett PH-värde på 2,9.

Kompletta startkit

Att bleka tänderna är enkelt och ska göras i 4 steg:

1. Forma munskenorna

2. Applicera tandblekningsgel på tänderna

3. Låt verka

4. Skölj och borsta tänderna

Forma munskenorna
Först ska munskenorna formas efter dina tänder. Forma en munskena åt gången. Börja med att värma vatten tills det kokar, doppa munskenan några sekunder tills den börjar krympa, munskenan är nu mjuk och formbar. Placera munskenan i munnen, bit ihop lätt och tryck lätt med fingrarna på munskenan tills du känner att den är formad efter dina tänder. Munskenan kan enkelt omformas om du inte är nöjd med resultatet, upprepa bara proceduren med riktigt varmt vatten. När du är nöjd sköljer du försiktigt munskenan i kallt vatten - nu är den redo att användas.

Applicera tandblekningsgel
Borsta tänderna lätt med tandborste utan tandkräm. Skruva av korken på applikatorn/sprutan och applicera lite av tandblekningsgelen på fingret. Stryk därefter gelen på tänderna du vill bleka. Du kan även applicera gelen direkt i munskenan. Placera därefter munskenan som vanligt i munnen. Notera att det bara är framsidan av tänderna som ska blekas, dvs den yta som du ser när du tittar dig i spegeln och ler. Vi rekommenderar att du bleker en tandrad åt gången, detta för att den undre tandraden ofta är mer missfärgad än den övre. Genom att bleka en tandrad åt gången får du bättre kontroll och överblick så att du får det resultat du önskar.

Låt verka
Nu låter du blekmedlet verka och vi rekommenderar att gelen får verka i ca 15 minuter.

Skölj och borsta tänderna
Nu är det dags att njuta av resultatet av din blekning, tänderna ska först sköljas med vatten som du spottar ut. Borsta tänderna - se dig i spegeln och le!
Vill du få extra lyster och samtidigt skydda tänderna från missfärgningar? Här hittar du vår populära tandgloss.

Här hittar du mer information om Tandblekning och här kan du gå direkt till våra startkit för tandblekning.

E-commerce and design by: Crealevant