Handla redan nu för att vara säker på att ditt paket kommer hem i god tid innan jul! Sista beställningsdag för leverans innan jul är 18/12. Happy shopping!

Revitalizing Boost Serum

Vitaminrikt serum som skyddar och stärker huden

359 kr
Med Beconfidents Revitalizing Boost Serum börjar du dagen med en boost av energi och förbereder din hy mot externa stressfaktorer. Revitalizing Boost Serum innehåller 1,68%
Hylasome® EG 10 vilket är en icke-animalisk framtagen hyaluronsyra som är 50 gånger mer vattenbindande än vanlig hyaluronsyra och 5 gånger mer återfuktande efter 24 timmar. Den innehåller också Pantenol som i kontakt med hud omvandlas till pantotensyra (vitamin B5). Pantotensyra fungerar fuktighetsbevarande genom tillföra vatten på djupet till cellerna. Klinisk forskning har också visat att den inte bara är återfuktande, men vid regelbunden får en anti-inflammatorisk funktion och kan lindra klåda, samtidigt bidra till att lugna en torr och irriterad hud.

Precis som Cleanser Antioxidant så innehåller Revitalizing Boost Serum också ekologiskt grönt te extrakt men också Superox-C som kommer ifrån Kadadu plommon som är en så kallad super frukt. Superox-C hjälper till att reducera fina linjer, rynkor och jämna ut hudtonen tack vare den höga halten vitamin C. På detta sätt väcks dina naturliga antioxidanter och denna intelligenta boost kommer att återuppbygga din hy som aldrig tidigare. Fungerar även perfekt att stryka på efter en behandling med microneedling eller dermaroller. Förpackad i vår airless flaska behåller serumet sin effektivitet och förblir dessutom hygienisk.

Tillverkad i Sverige.


Innehåller:


  • 1,7% Hyaluronsyra

  • Aloe Vera

  • Ekologiskt Grönt Te

  • Vitamin C

  • Vitamin B5


Produktpresentation på engelska


Recensioner

Kundrecensioner

Bästa serumet som finns!Recenserad av Blomman89
Antal stjärnor:
Jag har använt serumet i lite mer än 2 månader nu och jag är så nöjd! Den går in i huden jätte snabbt och minskar fina linjer. Jag får massa komplimanger från vänner och kommer absolut fortsätta använda den för att förhindra rynkor. Tycker alla borde använda ett serum innan man applicerar återfuktning! Rekommenderas starkt. (Skrevs den 2015-11-24)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Revitalizing Boost Serum

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:

E-commerce and design by: Crealevant