Handla redan nu för att vara säker på att ditt paket kommer hem i god tid innan jul! Sista beställningsdag för leverans innan jul är 18/12. Happy shopping!

Hyaluronic Anti-Ageing Cream

Motverkar rynkor, pigmentsfläckar och återuppbygger huden

399 kr
Beconfidents Hyaluronic Anti-Aging komplex är en avancerad formula med skyddande egenskaper som både är fuktgivande och förebygger tecken på åldrande. Produkten innehåller Hylasome® EG 10 vilket är en icke-animalisk hyaluronsyra som är 50 gånger mer vattenbindande än vanlig hyaluronsyra och 5 gånger mer återfuktande efter 24 timmar.

Den återuppbygger elasticiteten samtidigt som den återfuktar i 24 timmar tack vare den höga halten hyaluronsyra. Vitamin E och B5 påskyndar hudens läkning och grönt te extrakt tillför antioxidanter vilket gör att din hy kommer att se och kännas frisk. Förpackad i vår högtrycksflaska skyddar den ingredienserna och förblir hygienisk. Tillverkad i Sverige. Apoteksgodkänd. Registrerad hos Läkemedelsverket.

Tillverkad i Sverige.Innehåller:


  • Återfuktar med Hyaluronsyra

  • Innehåller Vitamin E, B5 & Grönt TeProduktpresentation på engelska


Recensioner

Kundrecensioner

Enormt fräsch och uppiggande ansiktskrämRecenserad av Joha
Antal stjärnor:
Jag gillar den fräscha Unisex doften och att krämen piggar upp hyn. Jag använder den varje dag efter rakningen och känner mig riktigt nöjd. Jag har även den lilla 20 ml tuben som jag har med mig under dagen och enkelt kan applicera när jag känner för det. Johan (Skrevs den 2015-08-21)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Hyaluronic Anti-Ageing Cream

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:

E-commerce and design by: Crealevant