Handla redan nu för att vara säker på att ditt paket kommer hem i god tid innan jul! Sista beställningsdag för leverans innan jul är 18/12. Happy shopping!

Clear Skin Premium Kit

Komplett 2-stegssystem för en stark, hälsosam och välmående hud. Räcker till ca 60 dagars användning.

695 kr

Beconfident® Clear Skin Premium Kit är ett komplett system med allt du behöver för att minska finnar, tilltäpptheter och akne i två enkla steg.


Steg 1 - Clear Skin Prepare innehåller lactoperoxidas vilket är en unik råmjölksprodukt som har till uppgift att reducera aknebakterierna med minsta möjliga irritation av din hud. Produkterna är skonsamma men innehåller ingredienser som effektivt minskar dina besvär av akne, samtidigt som den stärker huden långsiktigt och därmed förebygger att nya finnar uppstår.
Steg 2 - Clear Skin Reduce kommer vid daglig användning att långsiktig göra din hud starkare och mer motståndskraftig så att ny akne inte uppkommer och därmed begränsa dina framtida besvär.
Akne bearbetas bäst i varje fas med precis rätt mängd av aktiva ingredienser. Vi säljer därför behandlingen som ett komplett kit innehållande två airless flaskor (för bästa möjliga hygien), Clear Skin Prepare att inleda behandlingen med och Clear Skin Reduce för ett långsiktigt hållbart resultat. På så vis bekämpas din akne så effektivt som möjligt i varje fas.


Beconfident® Clear Skin Premium Kit ingår dessutom Clear Skin Spot On Pen, perfekt på punktbehandling av aktiva finnar då den snabbar upp läkningsprocessen och långsiktigt gör huden med motstångdkraftig. Lätt att ha med och använda under dagen om nya finnar skulle dyka upp. 


Fördelar med Beconfident® Clear Skin Premium Kit:


  • En revolutionerande produkt framtagen efter 20 år av forskning på Lunds universitet.
  • Toppresultat - Kliniskt testad, minskar akne med ~30% (på 3 veckor) och ~65% (på 6 veckor). Metoden visade sig vara ännu effektivare (~80% på 6 veckor) när det gäller tyngre angrepp.
  • Eventuella nya akneangrepp försvinner betydligt snabbare.
  • Fri från salicylsyra - ej uttorkande.
  • Innehåller Vitamin A som stärker och bygger upp huden.
  • Utvecklad & tillverkad i Sverige.Beconfident® Clear Skin Premium Kit fick full pott i Beautyboulevards test!

"Det kommer nog inte som en överraskning att hudvårdsserien från Beconfident får en solklar femma av mig. Jag kan rekommendera den varmt till alla er som har akneproblem liknande mina." 19 april 2016, Cajsa Berntsson, Chefredaktör - BeautyBoulevard


Verkningsmekanism i Clear Skin Premium Start Kit


Beconfidents Acne system angriper akne problemet på två olika sätt. Först reduceras de för uppkomsten av akne viktiga bakterierna Propionebacterium acnes och Staphylococcus aureus. Därefter byggs styrkan och elasticiteten i huden upp, vilket bidrar till att förebygga uppkomsten men också lindra besvären vid nya akne angrepp. Till skillnad från de vanligaste metoderna på marknaden som innehåller acetylsalicylsyra, sker detta med ingredienser som inte torkar ut huden eller ger andra besvärande biverkningar. Både Acne Prepare och Acne Reduce innehåller aktiva substanser som utvinns ur Bovine Colostrum - naturlig råmjölk. I Prepare finns Lactoperoxidas som är ett enzym med mycket starka antibakteriella egenskaper. Detta enzym reducerar effektivt aknebakterierna Propionebacterium acnes och Staphylococcus aureus. Bakterierna finns normalt på huden men genom att kraftigt begränsa dem kan man minska risken för uppkomsten och lindra besvären av akne. Reduce innehåller stora mänger IgG (immunoglobolin G), som också utvinns ur råmjölk och som tillsammans med konjugerat A-vitamin förbättras hudens kvalitet. IgG har en anti-bakteriell effekt och hjälper till att skapa balans i hudens bakterieflora. Kollagen bidrar till att bygga hudens tjocklek och elasticitet men när nedbrytningen är större än tillväxten tunnas huden ut och blir mer känslig. A-vitaminet i Reduce har en mycket god förmåga att tränga in i hudens celler och dels främja tillväxten av kollagen men också minska dess nedbrytning. Den förbättrade kvaliteten i huden bidrar effektivt till att göra den långsiktigt mer motståndskraftig för nya akne angrepp. I en aktiv aknefas arbetar Prepare + Reduce i samverkan, för att både lindra symptom på kort sikt och att stärka hudens eget motstånd för effekt på lång sikt. När den aktiva fasen avklingat och man ser tydliga tecken på förbättring, vanligtvis efter 4-6 veckor, rekommenderar vi att endast använda Reduce. Vid nästa aktiva fas kombinerar man åter de båda preparaten enligt anvisningarna. Det är viktigt att genomföra hela kuren i 4-6 veckor för bästa långsiktiga resultat.


Produktpresentation av Beconfident® Clear Skin Premium Kit på engelska:


Recensioner

Kundrecensioner

Fungerar riktigt braRecenserad av Christoffer
Antal stjärnor:
Har använt Akne reduce produkterna kontinuerligt nu i nån månad och känner att min hy blivit otroligt mkt bättre och friskare, Stay Fresh Cremen rekommenderar jag också för att känna sig fräsh (Skrevs den 2018-06-28)
Mycket braRecenserad av Hampus
Antal stjärnor:
Funkar väldigt bra. Tog lite tid men finnarna försvinner. (Skrevs den 2016-11-15)
Av med min akneRecenserad av Jonathan
Antal stjärnor:
Tummen up för akne startkit, använt i en månad och fått riktigt fantastiskt resultat, är äntligen av med min akne :-). Lätt att använda, luktar gott , rekommenderar för alla med hud/akne problem! (Skrevs den 2016-09-06)
Ej torrRecenserad av A.G
Antal stjärnor:
Är totalt sett nöjd, finnarna är i princip borta men det kräver att jag verkligen använder det varje dag. Min hud blir inte supertorr heller. En nackdel är priset dock... (Skrevs den 2016-02-06)
KanonRecenserad av Olof
Antal stjärnor:
Fungerar jättebra! Bra med appen och att man får förklarat att det tar tid! (Skrevs den 2015-12-08)
Först inget men Recenserad av Fanny
Antal stjärnor:
Det tog lite tid men sen sen blev jag nästan av med finnarna. Nu är det betydligt bättre, inte helt bra än. Fortsätter med behandlingen. (Skrevs den 2015-08-24)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Clear Skin Premium Kit

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:

E-commerce and design by: Crealevant