Handla redan nu för att vara säker på att ditt paket kommer hem i god tid innan jul! Sista beställningsdag för leverans innan jul är 18/12. Happy shopping!

Cleanser Antioxidant

Ansiktsrengöring med antioxidanter och lugnande ingredienser. Helt fri från sulfater.

249 kr

Beconfidents Cleanser Antioxidant 150ml rengör på djupet utan att torka ut huden. Den innehåller ekologiskt trollhasselvatten och aloe vera som verkar lugnande och återfuktande. Båda två är ingredienser som med fördel kan användas på känslig hud och just aloe vera är väldigt bra om man har skadad hud från till exempel UV strålning. Tar effektivt bort smink och andra orenheter och lämnar huden återfuktad och fräsch. Innehåller antioxidanter som skyddar huden mot fria radikaler. Använd både morgon och kväll.

Tillverkad i Sverige.

Innehåller:

  • Aloe Vera
  • Grönt te
  • Trollhassel ExtraktProduktpresentation på engelska


Recensioner

Kundrecensioner

Super nöjdRecenserad av Nathalie Englund
Antal stjärnor:
Jag har svårt att hitta hudvård som passar just min hudtyp. Men denna produkt kan jag verkligen inte leva utan. Återfuktar på ett helt naturligt sätt utan att torka ut huden. Fräsch doft också! :) (Skrevs den 2017-04-12)
Super! Recenserad av Charlotte Alexandre Nordin
Antal stjärnor:
Har provat många rengöringscremer men ingen som har känts så ren, fräsch o återfuktande. Dryg som ara den till på köpet. (Skrevs den 2017-01-10)
Mycket bra produktRecenserad av Anita Lindkvist
Antal stjärnor:
Rengör på djupet utan att kladda. Återfuktar hyn och känns behaglig att använda. Bra förpackning. Dryg, varar länge. (Skrevs den 2015-12-17)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Cleanser Antioxidant

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Antal stjärnor:

E-commerce and design by: Crealevant