Tandblekning Start Kit

Veckorevyn gav denna tandblekning 5 av 5 i betyg. Gratis blekpenna ingår - Spara 295kr!

449 kr
  • Köp 2 för 399 kr st och Spara 12%
Med Beconfident peroxidfria tandblekning för hemmabruk får du ett vackert vitt leende, säkert, enkelt och helt utan några biverkningar som sveda i tandkött eller ilningar. Allt som behövs för att få ditt drömleende ingår i paketet; 10ml peroxidfri tandblekningsgel med fräsch melonsmak som räcker till ca 10 behandlingar. 3st (en extra) munskenor som håller tandblekningsgelen på plats, en nyansguide samt tydliga instruktioner på svenska.


  • Finns hos Apoteket & Kronans Apotek

  • Endast 15 minuter per behandling

  • 100% säker för din emalj  

  • Gratis frakt - direkt i brevlådan

  • Nöjd kundgaranti


Recensioner

Kundrecensioner

Underbar Recenserad av Emma
Testat flera olika tandblekningar men inget har funkat. Men denna var otrolig, såg resultat efter bara 3 dagar, kört i 7 dagar nu och nästan alla missfärgningar är borta och tänderna är en nyans vitare! Jätte nöjd rekommenderas. Även tagit före bild, ska ta en efter behandlingen är klar (10 dagars behandling) (Skrevs den 2016-01-19)
TubRecenserad av Linnea
Tuben är lite svår att tömma helt, annars är jag nöjd. Tack. (Skrevs den 2015-08-31)
Helt OKRecenserad av Tessan
Andra gången jag testar en tandblekning på nätet, första var också bra men denna gav ingen ilning, har känsliga tänder. Man får göra behandlingen några gånger för att få bra resultat. Gelen smakar sött och sliskigt. (Skrevs den 2015-08-24)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Tandblekning Start Kit

A world of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant