Dual Foam Tandblekning

Beconfident Skummande tandkräm ersätter Din vanliga tandkräm och den består av två steg som rengör och bleker dina tänder överallt*. Du borstar endast med Dual Foam i 3 minuter morgon och kväll.

459 kr
  • Köp 2 för 399 kr st och Spara 14%
Beconfident Skummande tandkräm ersätter Din vanliga tandkräm och den består av två steg som rengör och bleker dina tänder överallt*. Du borstar endast med Dual Foam i 3 minuter morgon och kväll.

Steg 1 Cleaning: Borsta du tänderna i 1 minut så att de blir rena och fräscha med rengöringsskummet. Du år en riktigt skön känsla av riktigt blanka och rena tänder. Skölj.

Steg 2 Whitening: Därefter borstar Du tänderna 2 minuter igen med lätt hand så att tandbleknings skummet får verka. Skölj ej.

*Både rengör och bleker alla sidorna på Dina tänder, inte bara framtänderna, utan mellan och bakom där det normalt är svårt att komma åt.

Upprepa morgon och kväll under tre veckor eller tills Dual Foam tar slut. Dual Foam innehåller INGA slipmedel och lämpar sig bra för både Manuel och elektrisk tandborstning. För att underhålla vithet i dina tänder kan du använda Beconfident Stay White en gång i veckan för att rengöra och lyfta bort fläckar som kommer naturligt av ditt vätska och matintag.

Detta är alternativet för Dig som vill ha vita tänder utan hårt slitage på tandkött och emalj. Dessutom så tar den inte mer tid (endast 2 min extra per dag) så det är enkelt att genomföra hela kuren.

Recensioner

Kundrecensioner

Skummade!Recenserad av Sebastian
Har aldrig testat något liknande men är OK nöjd. Det framgår inte riktigt att det egentligen inte är en tandkräm utan mer ett skum. Nu kommer ju inte effekten direkt utan det tar ju några behandlingar. Men jag är glad att slippa munskenorna jag köpte sist, de var inte kul att ha i munnen :/ (Skrevs den 2015-08-24)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Dual Foam Tandblekning

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

A world of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant